2777
2789

مهمون داشت مهموناش تو بالکن بودن اصن نمیدیدن منو.منم تواشپزخونه داشتم کمکش میکردم یواش یچیز ی تعرف میکردم ک کسی نشنوه‌.اونم برگشت بهم یواش گفت انقد جلو مهمونام ور نزن زشته... منم خیلی ناراحت شدم الانم کمکش ظرف نشستم واقعا لیاقت دختری ک بش همه حرفاشو تعربف میکنه نداره

مامانه منم همیشه میگ جدی نگیر ادامه بده به کار خودت 🤣

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید لحنش اینجوریه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
مهمون داشت مهموناش تو بالکن بودن اصن نمیدیدن منو.منم تواشپزخونه داشتم کمکش میکردم یواش یچیز ی تعرف م ...

اوووف منم به دخترم میگم ۱۱ سالشه وقت نشناسه یسره ور می زنه  

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

خب بعدا میگفتی

کرونام که هیچ

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😐😂😐😂😐😂😐😂

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
اوووف منم به دخترم میگم ۱۱ سالشه وقت نشناسه یسره ور می زنه    

الان من خوشحال شدم.فک کردم دختر من مشکل داره😐😐 یازده سالشه یک کله فک میزنه.بگم ور نزن تلفن رو برمیداره میره مخ خاله و عمه ش رو میخوره🤪