2777
2789
عنوان

عفونت شدید

134 بازدید | 6 پست

خانوما عفونت شدید دارم پماد هم نمیتونم استفاده کنم چون یه شب بزارم فرداش صب رابطه داریم بده خیلی چندشه شوهرم ادم خیلی داغیه تحمل نداره یه هفته تا دوره دارو تموم شه جدیدا موقع رابطه عمیق درد شدیدی دارم میترسم زخم گرفته باشم . یه شبم سیر گزاشتم فرداش یکم ترشح با سیر اومد بیرون اما خوب نشد بعۻی وقتان خارش و سوزش دارم . معذرت مخوام ولی دیشب موقع رتبطه یه چیزایی مثل ژله و سفید و خاکستری ازش بیرون اومد ترسیدم خیلی 

عزیزم تنها راه درمان استفاده از دارو حداقل دوره ماهیانه است از دارو استفاده کن هر چند تاثیرش کمتر ولی بهتر از هیچیه شوهرت باید یکم درک داشته باشه یعنی سلامتی خانومش براش مهم نیست؟اصلا چطور با وجود عفونت و ترشحات عفونی دلش میگیره رابطه داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون دیگه چیه؟؟ ببخشید میشه توضیح بدی؟

شیاف ماریانا از داروخانه یا عطاری بگیر دستور استفادش داخلش نوشته برای عفونت شب میذاری داخل واژن وتا صبح عفونت را میکشه بیرون واگه برای تنگ شدن بخوای دوساعت قبل از نزدیکی میذاری داخل واژن وقبل از نزدیکی بیرون میاری جعبه اون سبزه عکسشو داشتم تو گوشیم حذف شده من استفاده کردم هم برای عفونت هم برای تنگی خیلی خوبه اززهمه این پماذها و.... بهتره

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما