2777
2789
عنوان

چند روز قبل موعد بی بی چک جواب قطعی میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 99 پست
باشه اما منم مطمینم که نیستم 

عب نداره نشد ماه دیگه خدا هست...

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چطور؟ پریود شدی؟

آره عزیزم...پریود شدم متاسفانه

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
امروزم رو صورتم یه جوش زد هروقت جوش میزنم پریود میشم یه هفته بعدش دمای بدنمم هرروز صبح میگیرم پایین ...

جوش از علائم بارداری هم میتونه باشه البته خودتو زیاد امیدوار نکن که یهو خیلی ناراحت نشی هرچی خدا بخاد همون میشه...ایشاالله هر چه زودتر نتیجه بگیری

جوش از علائم بارداری هم میتونه باشه البته خودتو زیاد امیدوار نکن که یهو خیلی ناراحت نشی هرچی خدا بخا ...

نه مطمئنم گه باردار نیستم چون اون ماهی که باردار شده بودم نزدیک موعدم زیر شکمم سفت بود با همش گرسنم بود یهو گرمم میشد الان هیچکدومو ندارم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
نه مطمئنم گه باردار نیستم چون اون ماهی که باردار شده بودم نزدیک موعدم زیر شکمم سفت بود با همش گرسنم ...

واقعا دکترم تعجب کرد گفت آخه اون دوتا فولیکول قشنگو چیکارش کردی... بخدا داغونم...الان که روز دوم خونریزی داشتم مثل پریود شب روز دوم یهو خیلی کم شد روز سومم خیلی خیلی کم...امروز روز چهارمه هیچ خونریزی ندارم...دکتر دیروز گفت آزمایش بتا بده ولی من گفتم نه امکان بارداری نیس حالا داغونم هی نگرانم چون یه آشنا داشتم که پریود میشد و باردار بود 

واقعا دکترم تعجب کرد گفت آخه اون دوتا فولیکول قشنگو چیکارش کردی... بخدا داغونم...الان که روز دوم خون ...

شاید لک لانه گزینی باشه یه آزمایش بده بد نیست

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
شاید لک لانه گزینی باشه یه آزمایش بده بد نیست

آخه مگه میشه روز دومم دقیقا مثل پریود بود مثل خونریزی نبود

بازم خودت بهتر میدونی اما شدن فکر کنم بشه چون تو نی نی سایت دیدم چندنفر گفتن همینو ک باردارم بودن پر ...

فکرشو بکن بچه باشه بچم سقط میشه دو روزه هم متفورمین مصرف کردم هم عسل و سیاه دانه به نظرت بی بی چک نشون میده الان