2777
2789
عنوان

چند روز قبل موعد بی بی چک جواب قطعی میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 99 پست
ایشالا که باردار بشی برای منم دعا کن دلم خیلی نی نی میخواد از وقتی اونیکی سقط شده

ایشاالله که دوتامون هم این ماه بارداریم ولی من هیچ علائمی ندارم فقط دنبال علائمم تا خودمو امیدوار کنم به اینکه باردارم...

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آمپول زدم با لتروزول

چه آمپولی

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
مشکل اینه به شوهرمم نمیگم حرف دلمو به اون بگم آروم میشم نمیگم چون بگم اونم اگه جواب منفی شه ناراحت م ...

منم اینطور بودم

بهش گفتم‌این ماه نمیشه ک دیکه فکر خودمم سمتش نره

از دوروز قبل موعد رفتم خونه بابام ک مشغول شم و تنهایی فکر و خیال نکنم

شوهدم آزمایشش خوب بوده فقط خودم تنبلی تخمدان دارم اما خفیفه

منم تنبلی دارم عزیزم یه سال خورده تو اقدامم

منم تنبلی دارم عزیزم یه سال خورده تو اقدامم

من دو ماه دارو استفاده کردم ماه دوم باردار شدم ک اونجوری شد ببعد سه ماه این ماه اوله ک اقدام کردم اما اصلادامیدوار نیستم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
شوهدم آزمایشش خوب بوده فقط خودم تنبلی تخمدان دارم اما خفیفه

برا منم خفیفه...طب سنتی بهتر بهم جواب داد به خاطر همون فولیکلام خوبن...منم آمپول زدم اسمشو نمیدونم اما آمپول آزاد سازی تخمک بود که فردای اونروز باید رابطه داشتیم با یه روز قبلش

برا منم خفیفه...طب سنتی بهتر بهم جواب داد به خاطر همون فولیکلام خوبن...منم آمپول زدم اسمشو نمیدونم ا ...

Hcg هست به منم داد زدم بهم گفت تا ده روز یه شب در میان نزدیکی کن ک ایشالا دوقلو میاری اما کلا من این ماه استرس داشتم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
Hcg هست به منم داد زدم بهم گفت تا ده روز یه شب در میان نزدیکی کن ک ایشالا دوقلو میاری اما کلا من این ...

دقیقا برا منم اینجوریه ایشاالله که دوتامون بارواریم عزیز

موعدت کی هست؟

بیستمه...حالا نمیدونم که دو روز تاخیر میفته هراز گاه....