baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 عنوان بارداری 113 بازدید | 16 پست سلام خانما من هفته پنجم خونریزی کردم جنین سقط شد. ینی هردفعه اینطوری میشه؟ هرکی تجربه داره لطفا بگه خیلی نگران و نا امید شدم. صداقت عالی ترین شکل احترام است 1399/08/16 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__منتظر__ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 445 خدا نکنه عزیزم۲۵٪بارداری های اول سقط میشن و هیچ علت خاصی هم ندارهمیتونی بری یه سری آز بدی ک علت رو پیدا کنی
عشگ عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 904 نگران نباش دوست منم پارسال اولی رو سقط کرد ولی بارداری دومش براش موندالان دخترش دوماه و نیمش هست دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 کار سنگین کردی? نه والا چون لک بینی داشتم دکتر گف استراحت کن یه هفتس خونه مامانم فقط واسه دسشویی بلند میشدم صداقت عالی ترین شکل احترام است
misszs عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 5477 نه والا چون لک بینی داشتم دکتر گف استراحت کن یه هفتس خونه مامانم فقط واسه دسشویی بلند میشدم اها یعنی از اول داشتی?بنظرم تحت نظر دکتر باش تا علتشو برات بگه
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 نگران نباش دوست منم پارسال اولی رو سقط کرد ولی بارداری دومش براش موندالان دخترش دوماه و نیمش هست چند وقت بعداز سقطش باردار شد؟ صداقت عالی ترین شکل احترام است
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 اها یعنی از اول داشتی? بنظرم تحت نظر دکتر باش تا علتشو برات بگه باشه حتما صداقت عالی ترین شکل احترام است
خرسی68 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 3528 البته نباید اینم فراموش کرد که نطفه ضعیف هم خود به خود سقط میشه.... و نیازی نیس که کار سنگین کنی یا هر چیز دیگه ایخیلی از خانوما تو بارداری اول دچار مشکل میشن و سقط میشه...انشالله بعدی برات بمونه عزیزم خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 البته نباید اینم فراموش کرد که نطفه ضعیف هم خود به خود سقط میشه.... و نیازی نیس که کار سنگین کنی یا ... خیلی ممنون صداقت عالی ترین شکل احترام است
baaraan74 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 506 آزمایش اسپرم دادی قبل بارداری؟ نه ندادیم. قبل بارداری رفتم دکتر آزمایش پرولاکتین و پاپ اسمیر و سونو نوشت هیچکدومم مشکلی نداشت. پرسیدم آزمایش دیگه ای لازم نیس گف ن صداقت عالی ترین شکل احترام است
__منتظر__ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 445 نه ندادیم. قبل بارداری رفتم دکتر آزمایش پرولاکتین و پاپ اسمیر و سونو نوشت هیچکدومم مشکلی نداشت ... من خودم سقط مکرری بودمبنطرم بعد از سقط اول بررسی های لازم رو بکن چون معمولا دکترها برای سقط اول سخت نمیگیرن تو نطفه ات صعفیف بوده ک سقط شده حتما آزمایش اسپرم بدین ذخیره تخمدانتیروییدت رو هم حتما چک کن