2777
2789

می دونم تک فرزندی از نطر روانی  خیلی به بچه فشار میاره به خصوص در بزرگسالی وبعدفوت پدر مادر، بچه پخیلی تنها میشه. این واقعیته. 

اما راستش  دیگه اصلا مایل نیستم زایمان کنمو بارداری رو تجربه کنم، دیابت و کم کاری تخمدانمم از دلایل اصلی ام هستن. 

خدا به من لطف کرد و یه پسر کوچولو بهم داد، حالاراستش به شدت فکر می کنم 

پسرم که یه کم از آب  وگل در اومدبا همسرم بریم سراغ یه بچه ای که به هر دلیلی (نبود پدر یا مادر ، اعتیاد ، فوت والدین ،وضعیت بد مالی  یا ...‌) سرپرستش حاضر باشه حضانتشو بده به ما و با رضایت وتوافق  خودشون پسرشون رو به سرپرستی بگیریم . اینجوری هم ما صاحب فرزنددوم شدیم وهم یه بچه صاخب خانواده ی متعادل تری میشه. 

هنوز خانواده یا اولیایی رو پیدا نکردم ولی با شرایط اقتصادی وفرهنگی امروز مطمینم فقط کافیه به چند نفر توی بهزیستی بسپریم حتما یه کوچولو رو بهمون معرفی می کنن. 

باهمسرم حرف زدم، نظرش منفی نیست، ولی  ترس  داره چون یه تصمیم خیلی مهمه و دور و برمون هم کسی  این کار رونکرده ولی من واقعابه درستی  اش  ایمان دارم. 

حالا شما با فرض این که این اقدام کاملا قابل تحقق شده، نقدهاتون و نظراتتونو بهم بگید، ممنونم‌.

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبیه

ولی به شرطی که بین بجه خودت و این یکی فرق نذاری و خب این به نظرم سخته

و قرار شما پاسخ همه رو بدی تا کسی به بچه توهین نکنه

همسایه مادرم بعد از ۱۳ سال از بهزیستی نوزاد اوردن

الان که ۷ سالشه بچه خیلی شیطنت داره ولی از دستش خسته شدن حتی تصمیم به برگشت بجه به بهزیستی داشتن ولی پشیمون شدن

ولی این کار خیلی خوبه به شرطی که هیچ فرقی نذاری

خیلی فکر کن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
چرا؟ 

چون خودم دیدم که بعضی از خانواده هایی که فرزندرو به حضانت خودشون قبول کردن بعدش پشیمون شدن یا کلا بچه ایی که میاد بزرگ که میشه کل زحمت این پدرو مادرو نادیده میگیره بعضی ها ازخون استخون همن بازم احترام پدر مادر ندارن 

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜

استارتر 

اطرافیان ما خیلی ها اینکارو کردن

ولی اگر صبر خودت و همسرت زیاده انجام بده چون بعدا بچه رو برنگردونید که اونوقت بچه اسیب میبینه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
چون خودم دیدم که بعضی از خانواده هایی که فرزندرو به حضانت خودشون قبول کردن بعدش پشیمون شدن یا کلا بچ ...

بچه وقتی کوچیک باشه ک یادش نیس ک بچع خودشون میشه

خون و استخون چیه دیگه. 

همسایه امونم ی دختر اورد الان ازدواج هم کزده

جالب اینجاست شبیه خودشون هم شده 

کسی نمیدونه از خودشون نیست

بچه خودمون چه گلی میزنه ب سرمون که بچه بقیه بخاد بزنه

من دوس ندارم  چون نمی‌دونم اون بچه از چه آدمی چه بدنی چه ذاتی بوجود اومده 

دوس دارم خرجشونو‌‌ بدم ب بهزیستی کمک کنم ولی دوس ندارم بیارم پیش خودم