2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفی 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
همون وقت

احتمالا خیلی زیاد بارداری بنظر من

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

عزیزم اگه بودی بهم خبرشو بده واسه منم دعا کن نی نی بیاد تو دلم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

عزیزم اگر پریود نشدی و هاله انداختی پس بارداری. البته من تو عکسا چیزی ندیدم.. مبارک باشه 

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏

عزیزجان فردااول صب دوباره  بزن

انشاالله ک مثبته💗

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم
کمرم درد میکنه خیلی سینمم درد میکنه یبوست دارم همین بدنمم گر داره

شاید بارداریاااا. بسلامتی انشالله. اگر پریودت مرتب بوده پس هستی. بی بی چک مطمئن نیست. آز خون بده بعدا 

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏