2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 132 پست
ما دخترا خیلی بدبختیم هربلاییی ک سرمون بیاد سکوت اخرشم کسی باور نکنه شاهد بخوان اخه کی موقع میادببین ...

نامزدش بفهمه ولش میکنه میشه ۲ تا ضربه روحی فقط روانشناس و روانپزشک و مشاور خانواده

پزشک قانونی می‌تونه ثابت که کی بهش تجاوز کرده

نه عزیزم

نباید بعد تجاوز حموم بره یا لباس ها رو بشوره

باید بره پزشکی قانونی

الان دیگه نمیشه

فقط میتونن بفهمنن رابطه داشته همین 

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواد نامزدش بفهمه ازترس سکوت کرده تسلیم پسره شده الانم نمیتونه با نامزدش رابطه برقرار کنه میگه حا ...

دیر یادش افتاده باید جواب پس بده از لحاظ قانونی، تجاوز نهایت تا ۲۴ الی ۷۲ ساعت بدون حمام ، دستشوییی رفتن مشخص هست ، اما مطمن باشه تاوانش رو خدا ازش میگیره  

و اگه مورد تجاور بوده ، همسرش متوجه میشه چون باکره نیست دیگه 

یک بار ترسید نگفت چرا بعد که بزرگ تر شد بهش اجازه داد و نگفت به کسی همین باعث شد اون بی شرف گستاخ تر بشه ..الان که نمیتونه ثابت کنه اون بوده ..تازه ممکنه به خودش تهمت بزنه..بره روانشناس 

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

سر برینه توی حلق اون برادر گوه..پفیوز حرام زاده....خدا انشالله رسواش کنه خدا ذلیلش کنه ....

به دوستت بگو دیگه دیره نمیشه با مزشک‌قانونی چیزی ثابت کرد..دنبال درمان روحی خودش باشه و بره به مادرش بگه تا ابروش لااقل بره چون قانونی که فک‌نکنم بتونخ کاری کنه..اخه چرا سکوت میکنن 

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

بگو کپسول ژلوفن خالی کنه چند تا قطره خونشو بریزه داخلش بزاره تو بدنش با یه شیاف اصلی ماریانا سایز و رنگش مثل عدسه  دقیقا یکساعت قبل رابطه  که هم تنگ شه هم خون بیاد   نامزدش که رابطه برقرار کرد فکر میکنه کار خودشه    بعدم بره روانشناس   تمام   :/

بگو کپسول ژلوفن خالی کنه چند تا قطره خونشو بریزه داخلش بزاره تو بدنش با یه شیاف اصلی ماریانا سایز و ...

بزرگترین خیانته در حق نامزدش 

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍