2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نظرا اینجا متفاوته و شاید از رو علم نباشه و نظر شخصی باشه بهتره از کسایی که تو این زمینه آگاهی دارن بپرسین.. تجاوز با مراجعه به پزشک میتونه تا حدی تشخصی داده بشه از روی کهنگی زخم و حتی شنیدم ساعتشم گویا مشخص میشه ولی خب با این اطلاعات کم نمیشه نظر قطعی داد امیدوارم مشکلی پیش نیاد براشون و اون حیوون به مجازات کارش برشه

چرا چیزی نمیگفته خوب اولش میگفت ک حداقل دستش به جایی بند باشه ن الان

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

میشه .بره پزشکی قانونی اونجا خودشون میفهمن.البته اگه دختره به غیر از تجاوز برادرش هیچ رابطه ی دیگه ای نداشته تا الان

بهتره قبل از تاپیک زدن حتما نت رو جستجو کنید.تو سایت رکنا یه مورد مشابه این ماجرا هست از اونجا میفهمید که به نتیجه ای میرسه یا نه

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
بره مشاور دختر تا بتونه بگذره از خاطرات بد اگه اسیب هم دیده باز چون گذشته هیچ اثبات وجود نداره اگه ...

نمیخواد نامزدش بفهمه ازترس سکوت کرده تسلیم پسره شده الانم نمیتونه با نامزدش رابطه برقرار کنه میگه حالم بهم میخوره نمیدونم چیکار کنم براش میگ باید تقاص کاراشو پس بده 

چند سالگی ازدواج کرده؟

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
چندسال به برادره پامیداده وچیزی نگفته به کسی.اونوقت تاشوهرش خاست دیگه نتونست واقعاعجیبه

عزیزم نگو این حرفو چیزی ک باعث ترسو سکوت میشه رو شما نمیدونی شاید تهدید میشده یا هرچیز دیگه شاید ی دل بشکنه نا خواسته گلم🌹

پزشک قانونی می‌تونه ثابت که کی بهش تجاوز کرده

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

حکم دختر اینه که حناق بگیره و هیچی نگه تا زندگیش گند نشه  تنها چارش رفتن مشاور و روانشناسه

دقیقااااا. اون دختره چرا هیچی نگفته. همچین بچه نبوده. پدر مادر کثافتشون کجا بودن. وای چقدر زجر آور بوده. الهی اون پسره خیر از زندگیش نبینه و تیکه تیکه بشه و به سرش بیاد😭