2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 132 پست

بهتره از کسانی که در زمینه آگاهی دارن یا تجربه دارن بپرسی 

ولی فکر نمی‌کنم به غیر از اینکه خود متجاوز بپذیره راه دیگه‌ای باشه

چون آثار تجاوز پاک شده و شاهدی هم درکار نیست

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فكر نكنم بشه ثابت كرد چون زمان زيادي ازش گذشته

ولي حتما بايد شكايت كنه و شايد دادگاه راي به نفعش بده

ولي اگه منجر به فروپاشي زندگي زناشوييش بشه، خوب زندگيش اوليت و ارجحيت به شكايت داره

حکم دختر اینه که حناق بگیره و هیچی نگه تا زندگیش گند نشه 

تنها چارش رفتن مشاور و روانشناسه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چه دردناک فک نکنم بشه کاری کرد بعد چندسال

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

نمیشه ثابت کرد 

متاسفانه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤