2777
2789

نه زود نیست آزمایش بده

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن دیگه منفیه از بده مطمئن بشی...منفی بودامپول بزن بشی...ب فصل واسترسم ربط داره....علائمتم ممکنه ازتوهم باشه عزیزم.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
۴.۵ روزه  یعنی احتمال اشتباهی هست  برم ازمایش یا نه؟؟؟

من روز ۳۶ گذاشتم کاملا سفید سفید بود روز ۴۱ هاله مشخص شد، من پریودام تقریبا ۳۸ روزه هستش، 

آره احتمال داره جوابت کاذب باشه، چند روز صبر کن دوباره بی بی چک بزار، بی بیچک وندفو خیلی خوبه

من روز ۳۶ گذاشتم کاملا سفید سفید بود روز ۴۱ هاله مشخص شد، من پریودام تقریبا ۳۸ روزه هستش،  آره ...

من ۵ ام به ۵ دقیق میشدم بعدش با چی میریزی داخل اون ظرفی که تو بی بی چکه 

خیلی کوچیکه 

فردا میرم ازمایش خیلی ورم کردم

سلام من امروز اول رفتم دکتر زنان تست ادرارگرفت مشکوکی برام ازمایش خون نوشت بنظرت میشه خون منفی باشه

شاید لقاح دیر اتفاق افتاده

خون دقیق تره از ادرار، فردا برو ایشالله که مثبته

من امروز رفتم بتام۲۷۴ شد، خودمم استرس دارم