2777
2789

طرف با ۲۰ ۲۵ میلیون حقوق زیر فشاره ماهی ی مانتو ۱۲۰۰

خب فخرفروشی نیس پ چیه؟

اصن چرا باور میکنین؟ 

یک عده ام ک میان منو میخورن حسودی نکنیم و اینا

تو کوچه و خیابون خونه و ماشین لوکس زیاده 

خانم آقا اونایی ک تو کوچه و خیابون و بیرونن نمیان بکنن تو چشمتون یا ماشینشون و ببرن خونشون ولی تو نی نی سایت متاسفاااانه نکنین اینکارا رو اونایی ک میان حرف از حقوق شوهر و عکس خونه میفرستن همونایی هستن ک میخوان پز بدن بگن آره ما داریم شما نداری بسوز

الکیم فاز روشن فکری برندارین ک  اومدن خوشبختیشون و نشون بدن

نخیر اومدن فخر بفروشن

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان 4 نفر که خودشون خصلت رذل پز دادن رو تو وجودشون دارن میان میخورنت

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

اره قبول دارم همه جا ادم دروغگو و فخر فروش هست اما قضاوتشون بمونه برای قاضیه حکیم خدا اینجا مجازیه کی به کیه راست باشه دروغش میکنن دروغ باشه راسش میکنن درکل اعتماد صدرصد نکنید ولی خوب واقعیته جامعس اختلاف طبقاتی زیاد 😕

❤❤❤❤
 چرا اسکرینش رو گذاشتی حداقل اسم کاربری و مشخصاتش رو کات نکردی؟؟ ابروشو بردی😑

تو پربازیدا هس نیازی به پخش نیس میتونین بخونین

حقوق شوهراتون چقدره

حرفتونو قبول دارم عزیزم جار زدن کار اشتباهیه 

ولی سطح و کیفیت زندگیا فرق میکنه

هرکی هرچی پول داره آش میخوره

مگه غیر از اینه

یکی با ماهی ۲ تومن زندگی میگذرونه چون به اون عادت کرده یکی و چاره دیگه ای نداره ماهی ۱۰ تومنم براش کم میاد

یکی تو خونه مستاجری ۵۰ متری زندگی میکنه و عادت کرده یکی خونه میلیاردی هم راصیش نمیکنه

نميشه قضاوت كرد

ولي اوني كه نداره نبايد غر بزنه ب جون شوهرش

بايد سعي كنه شرايطشو بهتر كنه 

اخه كامنت هاي اينجارو نخونه

باز تو درو فاميل بيرون باز ميبينه ادم كسيو ك شرايطش خوبه و پولداره.

پس شايد زياد فرقي نداره اينجام بخونه.

خخخ فامیلمون میگه زن پولدار بهش،گفته من روزی یه پیاله بادوم ومویز میخورم !ملت چیزایی که میخورنم میگن که چی میخورن بعدم گفته که باید ازشوهر پول بکشی منم گفتم اره اما اگه زن ادم فقیر میشدی بازم بادام ومویز روزانه میخوردی !وتیپ لاکچریتو نشون ملت میدادی !؟

خدایا داده ونداده ات راشکر
نميشه قضاوت كرد ولي اوني كه نداره نبايد غر بزنه ب جون شوهرش بايد سعي كنه شرايطشو بهتر كنه  ا ...

خب زنا یک رگ حسادت دارن به هرحال خودشونم نخوان ناخودآگاه دلشون میخوان و مجبورن شوهر بدبختو بذار زیر فشار

خب زنا یک رگ حسادت دارن به هرحال خودشونم نخوان ناخودآگاه دلشون میخوان و مجبورن شوهر بدبختو بذار زیر ...

نه نبايد حسادت كنه

چون بلاخره تو تلويزيونم ميبينه

بايد بتونه مشكل خودشو حل كنه نه هي چشمش دنبال اين اون باشه

هرچند ادم از بي پولي بهش فشار مياد شايد خوب درك نكنيم

عزیزم خیلیا هم فقط لاف میزنن.

یه بنده خدایی تو تاپیک قبلی مقدار درآمدش رو گفته بود.

شوهر من خودش تو همون کاره. خیلی تعجب کردم  به شوهرم گفتم زنگ بزن به دوستت که رییس فلان صنفه بگو آخرین حقوق فلانی چقدره. دو برابر گفته بود طرف. 

خلاصه که بشنوید و خیلیا رو باور نکنید. 

دوست عزیز هر جا فکر کردی زرنگی محل خودتونه