2777
2789
عنوان

به شدت سرماییم❄

235 بازدید | 8 پست

قبلا اینجوری نبودم ولی الان تقریبا یه ساله شبا چه هوا گرم باشه چه سرد باشه با لباس گرم میخوابم کلاه سرم میزارم و کلا شبا باز سردم میشه حتی تو خونه پاپوش میپوشم و خیلی وقتا بازم سردمه 

وقتیم که رعایت نمیکنم سر دردو دل درد میگیرم اصلا واسم معضل شده 

کلی هم گرمی میخورم ولی انگار نه انگار 

طوریکه شبها همسرم از گرما عرق میکنه ولی من به شدت سردمه...

کسی مشکل منو داشته؟ 

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

منم همینطورم بعضی شبا با لرز از خواب میپرم دندونام بهم میخوره بعد پتو میپیچم دورم و دوباره میخوابم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
منم همینطورم بعضی شبا با لرز از خواب میپرم دندونام بهم میخوره بعد پتو میپیچم دورم و دوباره میخوابم

چیکار کنیم راحت بشیم از این وضعیت 

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم. روغن زیتون ارده کنجد روغن زرد محلی تو آشپزی استفاده کن. خوراکی‌های سوپری و کارخونه ای نخور، شکر قند حذف کن جاش خرما و کشمش بخور. بدنت طبعش سرد شده. ابعسل  داغ زیاد بخور چند ماه بعدم یه ربع راه برو. تحرکت کمه

چیکار کنیم راحت بشیم از این وضعیت 

نمیدونم من که دائم درحال یخ زدنم بهش عادت کردم 😅

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
من داشتم. روغن زیتون ارده کنجد روغن زرد محلی تو آشپزی استفاده کن. خوراکی‌های سوپری و کارخونه ای نخور ...

یعنی ممکنه از کم تحرکی باشه؟

یعنی ممکنه از کم تحرکی باشه؟

من الان 4 ساله میرم پیاده روی. تحرک صد در صد بدنو گرم میکته. غذاهای طبع سرد نمی‌خورم. یه تایپیک دارم در مورد درمان افسردگی بخونش کمکته چکار کارایی کنی تا این حالت بره. غذاهاتون اشکال داره به بدنت سرما میده. شما طبعت سرد شده

من الان 4 ساله میرم پیاده روی. تحرک صد در صد بدنو گرم میکته. غذاهای طبع سرد نمی‌خورم. یه تایپیک دارم ...

مرسی عزیزم