2777
2789
عنوان

بی بی چک

138 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ممنون میشم متن رو کامل بخونید و اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید. من سیکل پریودم ۲۸ روزه ست،این ماه هم دوفاستون خوردم،روز ۱۴ طبق کیت تخمک گذاری اقدام کردم،سه روز مونده به موعدم تخدان چپم انگار هی می گرفت و ول می کرد و سوزن سوزن عجیبی می شد شب بعدشم که دوروز مونده به موعدم بود با عرض معذرت بعد از نزدیکی دیدم ابی که خارج شد یکم خونیه،از طرفی از همون روز هم نوک سینه هام درد دارن تا الان،روز موعدم صبح یه بی بی چک زدم سریع یه هاله واضح انداخت،ولی شبش که امتحان کردم منفی شد،تاالان که ۶ روز از موعدم گذشته هر روز بی بی چک زدم و هر روز منفی،به نظرتون علتش چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه آز خون بده ،بی بی چک خطا داره ،اون خون هم که مشاهده کردی شاید از لانه گزینی بوده 

آره چون قبلا هم که یه بار باردار شدم قبلش لک داشتم و سینه دردم دقیقا همینجوری بود و با درد سینه پریودی فرق داره،فقط نمیدونم چرا نه پریود میشم و نه تست مثبت

آره چون قبلا هم که یه بار باردار شدم قبلش لک داشتم و سینه دردم دقیقا همینجوری بود و با درد سینه پریو ...

درد سینت چجوریه ،حالت سوزش داره و یه کم احساس نمیکنی سینه ها سنگین شدن؟؟؟