2777
2789
ببخشید اینجا قابلیت دلیت اکانت یا همون حذف حساب کاربری رو داره؟ 

باید به نینی یار درخواست بدی

یه تاپیک بزن نینی یار تگ کن

اگر تگ کردن اینجارو نمیدونی بگو بچه ها نینی یار رو تگ کنید

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی نی نی یار

ادمین

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
چ چیز این سایت میتونه برای اقایون جالب باشه🤔

من بعنوان برادر کوچک شما هم با کاربری قبلی و هم با همین کاربری جدید از خواهران بزرگواری که توی نینی سایت هستند بسیار آموختم.
صرف نظر از تعدادی کاربر مرد مغرض و فرصت طلب، نینی سایت محیطی سالم و صمیمی برای باهم بودن ،تبادل نظر و آموختن است. فضایی که خانمها و آقایان میتوانند مسائل و سوالاتی را از غیر هم جنسان خود پرسش کنند که در فضای حقیقی، شرم و حیا اجازه طرح آن را حتی با نزدیکترین عزیزان نمیدهد.
امیدوارم بعنوان مهمان، بتوانم حرمت میزبانی شما را پاس بدارم.

برادرمهربون: این قافله از صبح ازل سوی تو رانند                                      تا شام ابد نیز به سوی تو روانند