2821
2789
عنوان

از یه نفر متنفرم

1332 بازدید | 133 پست

از یه طرفم اقوام نزدیکه نمیشه رفت و اومد نکنیم ...

احساس میکنم شوهرم یجوری نگاش میکنه و پیشش جو میگیرتش...

خیلیییییی حس بدی نسبت به دختره دارم خیلییییییییییی در حدی که وقتی میریم اونجا انقد ناراحت میشم که میخوام منفجر شم.میریزم تو خودم نمیتونم چیزی بگم

اقوام شوهرمه 

بعد هروقت بخوام برم اونجا یه قرص آلپرازولام بخورم آروم میشم که دیگه اینجوری نشم?این قرص زد افسردگیه 

واسه این چیزام اثر داره قرص ضد افسردگی 

واسه عصبانیت و استرس و حرص و فکر بد?

درکت میکنم 

ماهم یه آشنای خیلللی خیلیییی دور داریم 

وقتی میبینمش نفسم تنگ میشه 

ازش متنفرم 

بخاطر گذشت ها و همسرم 😔

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درکت میکنم  ماهم یه آشنای خیلللی خیلیییی دور داریم  وقتی میبینمت نفسم تنگ میشه  از ...

دقیقا .منم همون موقع میخوام بمیرم از حرص و ناراحتی.بزور نفس میکشم.ولی به روی خودم نمیارم.فقط خدا میدونه چی میکشم 

حتی بخاطرش تو فکر طلاقم بخدا...شاید از نظر بقیه مهم نباشه اما واسه من خیلی مهمه.تورو خدا اگه میدونی بگو این قرصا تاثیر داره وقتی میخوام برم اونجا بخورم آروم شم?

آدم نمیتونه چیزی بگه فقط با تمام وجود حرص میخورم و زجر می کشم چه زنها و دخترهای پستی که میدونن طرف زن و بچه داره باز یه کاری میکنن اون آدم سست توجه کنه بهشون

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝
دقیقا .منم همون موقع میخوام بمیرم از حرص و ناراحتی.بزور نفس میکشم.ولی به روی خودم نمیارم.فقط خدا مید ...

قرص نخور 

حداقل تند تند آب سرد بخور 

قرص ها عوارض خیلی دارن 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

آدم نمیتونه چیزی بگه فقط با تمام وجود حرص میخورم و زجر می کشم چه زنها و دخترهای پستی که میدونن طرف ز ...

دقیقااا.دختره خیلی سبکه .جلو شوهرم بلند بلند میخنده .دختره هرزه .بقران با چشم دیدم دنبال توجه هست.لجن

قرص نخور  حداقل تند تند آب سرد بخور  قرص ها عوارض خیلی دارن

نمیتونم اونجا بلند شم هرساعت آب بخورم که.اگه قرص واسم کاری کنه.زیاد نمیخورم.فقط دو سه هفته ای یبار که میرم اونجا.آرومم میکنه?

ن خوابت میگیره میخوابی شل میشی من الان ۵ ماهه به الپرزلام اعتیاد دارم بدون اون خوابم نمیره فراموشی گ ...

همیشه تا بخوری خوابت میگیره یا بعد یه مدت عادت میکنی?