2777
2789
@نیکی0    

مرسی♥️♥️♥️😍😍😘😘😘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فدات گلم  شبت بخیر عزیزم تا شنبه 😘❤️ میام تاپیک❤️😘😘😘 شب بخیر چی میشه 🤔🤔🤔

شپ وش عزیزم ....فدام نشی عزیزمی😍😍😍😍😍

زانگ نبی...وانگ نبی...چونین کتابی زندگی...😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شپ وش عزیزم ....فدام نشی عزیزمی😍😍😍😍😍

شپ وَش جگر 😍😍😍😍😍

☺️☺️😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

😁😁😁😁دستش بود واسه اینکه بچه نگیره اویزون کرد🤪

دوباره میذاری

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

دوباره بزار پلیییز من ندیدم

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
عزیرم من خیلی دوست دارم عکس شما رو ببینم به تاپیکتون نرسیدم همه تعریف میکردن کنجکاو شدم😘

عزیزم مرد هست تو تاپیک رفتن میذارم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
 باشه عزیزم الان ک میخوام برم بخوابم شوهرم داره قر میزنه فردا اگر دوست داشتی بزار منم صدا کن ...

رفت هستی بذارم هزیزم