2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگم مهم منم ب کسی ربطی نداره ولی خودم میگم پشت سرم حرف میزنن خانواده شوهر

اصلا بهش فکر نکناااا مهم همسرته  ما ادما کی میخوای فکرمونو وقتمونو صرف چیزای بیخود نکنیم 

ب این فکر کن که صدرصد خوشگل میشی انرژیتو صرف فکرای خوب کن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من شنبه میرم‌مشاوره بیهوشی پنج شنبه هم عمل

مشاوره بیهوشی چطوره چ جالب نشنیده بودم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اره مشاوره بیهوشی باید بری ک مشگلی حین عمل پیش نیاد

چه خوبه اینطوری تهران ک ازین خبرا نیست😂

خواهر منم دوهفته میشه عمل کرده خیلی خوبه با اینکه ورم داره اما مشخصه تغییراتش ۶ تومن شد هزینه عملش البته چون یکی دوماه پیش وقت گرفته بود ب همون قیمت حساب کردن ،الان شده ۹تومن دکترش هم کارش عالیه  ،داییمم عمل کرده اونم خوب شده ۲ ماهه پیش ۱۱تومن شد 

منم قمم...کاراشو دیدی؟ آدرسشو میدی؟

اره کاراشو دیدم تو مطب هر دفه رفتم هفت هشت نفر پیشش عمل کرده بودن خیابان دور شهر کوچه10ساختمان بهاران

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀