2777
2789
عنوان

مادر شوهر

201 بازدید | 10 پست

سلام خانما مادر شوهرم ی آدم خیلی خسیسی هست تو بارداریم ایقد زجرم داد همش دعوا باهامون می‌کرد از وقتیم بچم دنیا اومده جاریمو گذاشته ببینه کی میاد خونمون چون کسی بخاطر رفتاراش نمیاد خونشون میخاد کسی هم نیاد خونه من جاریم طبقه بالا میشینه منم پایینم مادر شوهرم جای دیگس ولی خیلی تو زندگیمون دخالت میکنه خلاصه چند روز پیش ب شوهرم گفته بود از پارچه استفاده کنید برای پوشک بچه گفتم بچه دوماهه رو ک نمیشه پارچه گذاشت منم خیلی ناراحت شدم ک تو همه چی دخالت میکنه شوهرمم ب حرفش گوش میده منم پیام دادم دخترش گفتم ب مامانت بگو کم نصحیت های الکی کن برای پوشک این جاریمم چش دیدن منو نداره میره پرشون میکنه با من بد شدن الان من چکار کنم رفت آمد کنم یا ن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه از خدا بخواه بگو خدایا اون رفتاری که با من دارن رو کس دیگه ای با بچشون داشته باشه که بفهمن ادم چی میکشه من ک هروقت ناراحتمم میکنن میگم خدایا تو بزرگی تو کمکم کن همه چیو به خودت میسپارم خدا هم خودش بدتر از اونو سرشون میاره

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

میدونی حالت تدافعی نداشته باش همیشهدبه شوهرت بگو مامانت راست میگه آره

اوکی

باشه

ولی کار خودت رو بکن

مادرشوهرتم هر چی گفت اینجوری باش😊😊😊

ولی هر کاری خواستی بکنی بکن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چجوری بشکونم سمت خودم 

هر کسی اخلاق همسر خودش بهتر می دونه 

من همسرم وقتی باهاش و آروم منطقی صحبت می کنی قانع میشه 

بد خانواده اش نگی به خانواده اش احترام بذاری و در عین حال ناراحتی هام آروم می گم بدون جبهه گیری