2789
عنوان

🧡دنیای شعر _خواهرانه(پاییز رنگی٢)

| مشاهده متن کامل بحث + 24977 بازدید | 4750 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان جانان 

دارم خودشیرینی میکنم😂😂😂

بی روی تو خورشید جهان‌سوز مباد

هم بی‌تو چراغ عالم افروز مباد

با وصل تو کس چو من بد آموز مباد

روزی که ترا نبینم آن روز مباد

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

@narngk  

بر عشق توام، نه صبر پیداست، نه دل

بی روی توام، نه عقل بر جاست، نه دل

این غم، که مراست کوه قافست، نه غم

این دل، که تراست، سنگ خاراست، نه دل

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

چهار چیز مر آزاده را زغم بخرد

تن درست و خوی نیک و نام نیک و خرد

هر آن که ایزدش این چهار روزی کرد

سزد که شاد زید جاودان و غم نخورد

دارم خودشیرینی میکنم😂😂😂 بی روی تو خورشید جهان‌سوز مباد هم بی‌تو چراغ عالم افروز مباد با وصل ...

صحبتت زیبا، خودت زیبا ، دلت زیباترین

مثل خورشیدی ولی این بار بر روی زمین 

در کنارت بودنم آرامشی بی انتهاست 

حال زیبای مرا از متن اشعارم ببین 

غزلبانو#  

بداهه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سلام دوستان ، چند روزی نیستم دارم میرم ، خوبی بدی دیدین حلالم کنید دلم برای همتون تنگ میشه 

سلام عزیزم

زود زود برگردی که دلم برات تنگ میشه❤❤❤❤

با آن که دلم از غم هجرت خونست

شادی به غم توام ز غم افزونست

اندیشه کنم هر شب و گویم یا رب

هجرانش چنینست، وصالش چونست؟

الهی حال دلتون قشنگ

عصر زیبای پاییزیتون بخیر و خوبی

زندگیتون پر از عطر خداوند

لحظه هاتون زیبا

سلام دوستان عصرتون دلپذیر

از همه دوستان معذرت میخوام 

خصوصا خواهر بزرگترم ناز بانو جان 

و نفس جان 

@nazbanoo8300

@nafasam1370

دوستان رفتار دیشبم اشتباه بود من شرمندم لطفا حلالم کنید 

اگر خروج می زدم.. وبه جای پست گذاشتن  چند لحظه تفکر می کردم خیلی خیلی بهتر بود😔

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
صحبتت زیبا، خودت زیبا ، دلت زیباترین مثل خورشیدی ولی این بار بر روی زمین  در کنارت بودنم آرام ...

به به ماشاالله شاعر خانوم خودم

من که چشمه شعرم سالیان درازیست خشکیده😖😖

سلااام هاناجونم😘😘😘😘😘😘

خوبی نگین عزیز؟ ❤️❤️🌹🌹😍
تو مثل خواب بعد از خواب اول صبح میمانی،
مثل آن روی خنک بالشت...
همان قدر شیرین، همان قدر دلچسب...!

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
به به ماشاالله شاعر خانوم خودم من که چشمه شعرم سالیان درازیست خشکیده😖😖

ای وای نفرمائید 

به راحتی میتونید برگردید به همون حال و هوای شاعری

فقط می بایست خودتون بخواین دوستم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
الهی حال دلتون قشنگ عصر زیبای پاییزیتون بخیر و خوبی زندگیتون پر از عطر خداوند لحظه هاتون زیبا ...

من نمیدونم چه رفتاری داشتی اما خدا توبه پذیره بنده خدا نباشه؟ 

جهان اگر برپاست
هنوزکسی، کسی را دوست دارد!
اگرچه دیر...اگرچه دور...
♥️🌻

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
سلام عزیزم زود زود برگردی که دلم برات تنگ میشه❤❤❤❤ با آن که دلم از غم هجرت خونست شادی به غم تو ...

فدات ممنونم از شعر قشنگت مهربونم 😍😘🌹🌹🌹🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@مائده6525221  

سلام خواهر جان عصرت بخیر 

ان شاءالله هر جا هستی سلامت وشاد باشی 

دلمون برات تنگ میشه زود زود برگرد 

دوستت دارم 🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave