2777
2789
عنوان

دیجی کالاییا بیان

82 بازدید | 5 پست

بچه ها من خیلی خرید کردم ولی لباس و محافظ صفحه اینا،،شما می دونید قیمت وسائل بزرگاش مثل بخاری نسبت به بیرون بیشتره یا مناسبه؟بعد ما یه خونه روستا درست کردیم برا اوقات فراغتمون ولی بخاری نداره میفرستن به روستا هم؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

نمیدونم من چیزای کوچیک ازش میخرم

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
نمیدونم من چیزای کوچیک ازش میخرم

اها مرسی 😘

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها مرسی 😘

خواهش عزیزم💕

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
ریسکه بخاری بخری از دیجی کالا 

عع خب بی خیال اصلا فکر نکنم بیارن روستا حتی تا نزدیکش هم بیارن ،، نمی تونم کسی روتو زحمت بندازم برن بگیرن