2777
2789
عنوان

اسم نیلوفر

| مشاهده متن کامل بحث + 8895 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا  منم از اسم هایی ک معنیش روشه خیلی خوشم میاد  و عاشق اسم ارغوان هستم  و سمن ...

ای جووووون منم عاشق ارغوان هستم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

اتفاقا من از اسمای جدید و آخرش آ داره خوشم میاد نیلوفر خیلی قدیمیه ومخففش میشه نیلو یه جوریه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

قشنگه من اسم آیلار رو دوست دارم

اسم من هم آیلا هست

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اسم من هم آیلا هست

😍😍⁦♥️⁩

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
منم میخوام اسم دختز گیتی بزار هرجقدر قدیمی باشه دوس دارم با معنا اصیل

مهم دله و دلیل ، گیتی یعنی جهان ، دخترت میاد و میشه جهان زیبای تو ، مهم قلب توعه که براش میتپه با تمام عشق ، چیز دیگه ای اهمیت نداره 

اسم باید واقعی باشه نه اسم هایی که تازه ساختن و معلوم نیست از کجا اومده و خیلی عجیبه ،اسم جهانشون رو بچشون رو فدای خاص بودن و تک بودن اسم میکنن و اسم عجیب میزارن 

موفق باشی عزیزم امیدوارم گیتی جانت جهانت رو به سمت نور ببره و بهترین باشه

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 
🌹❤

اسی منم قبل ازدواج عاشق اسم نیلوفر بودم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792