2777
2789
عنوان

شیرازیا

325 بازدید | 43 پست

یه برادر دارم خدایی نمونه، خوشکل ، خوش اخلاق، مهربون، سر براه، مهندس، خوش تیپ، نمازخون  

نه که قصد تعریف الکی داشته باشم، واقعا اینجوریه که میگم،

ولی انگار که بختشو بستن، دختر خوب گیرمون نمیاد براش، 

هرکسی که زیر نظر میگیریم براش وقتی میریم اینستاش به عالمه پستای ناجور گذاشته با ی عالمه فالوور پسر. 

دختر خوب سراغ ندارین😄

برو سایت همسر یابی اینجا جاش نیست

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا توبه

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
چن سالشه . از کجا میخوایید شهرستان باشه عیبی نداره . اطلاعات کامل بگو تا مامانم براش میدا کنه‌

سی و دو.

نه مهم نیست شهرستانی باشه.

24-25-26 ساله باشه حدودا،

دیگه خوشکل و خونواده دار و متین .

خوب باشه خلاصه😄