2777
2789
عنوان

✨بیاین ی عالمه عکس بک گراند کیوت📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10498 بازدید | 598 پست
وووی سلام مهربون جونی خوبی عزیزدلم😍😍😍ماچ به لپت😘😘😘 چه خبرا خوبی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فدات شم عروسکم💋💋

خوش میگذره؟!😍☝🏻چیکارا میکنی؟! 🍃💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
به ندرت قشنگن 

اونایی که خودم فرستادم همه تیره هستن 😅🤦ولی دوستای دیگه ی عالمه عکس خوشمل فرستادن

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که صفحش مشکی هستش نور داره تگ روز اذیت نمیشیم🤔اگه یذاریم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فدات شم عروسکم💋💋 خوش میگذره؟!😍☝🏻چیکارا میکنی؟! 🍃💚

قربونت برم عزیییزدلم😍😍😍😘😘منم طبق معمول بیکار دنبال سرگرمیم🤦🤪😁😅

🥰🥰🥰😘😘😘ممنون که جویای احوالمییییی عزززیزدلووووم😍😍😍به لهجه خودمون گفتم😄

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اینایی که صفحش مشکی هستش نور داره تگ روز اذیت نمیشیم🤔اگه یذاریم

من اتفاقا دنبال همینا بودم چون با صفحه روشن برنامه ها زیاد مشخص نمیشد

ولی دوباره میخوام برم پینترست ی سری دانلود کنم ایندفه همه روشن بعد میذارمشون همین تاپیک

قربونت برم عزیییزدلم😍😍😍😘😘منم طبق معمول بیکار دنبال سرگرمیم🤦🤪😁😅 🥰🥰🥰😘😘😘ممنون که جویای ...

فدات شم عروسک قیشنگم

من ک ی دده ناناز بیش‌تر ندارم😬🍃💚😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍با ای ک زیاد از هم نمیدونیم اما خیلی خوشحال میشم وقتی تو تاپیکا میبینمت😬😗😍💋💚🍃💜

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

ممنون عزیزان زیبا بودن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چه خوشکلهههه😍😍😍

💜😊

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤