2777
2789
چه حکمتی مثلا؟؟ 

مامان بابام اختلاف دارن. همش جنگ و دعواست. من ازدواج کنم اینا جدا میشن. از طرفی بابام پشتم نیست. دارم جمع می کنم یک تیکه زمین یا ماشین بگیرم لااقل بشه یک آپشن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم سن شما بودم این حس و حال و هواها رو داشتم..اما یکم که سنت بره بالاتر..سردو گرم روزگارو بچشی م ...

حرف شما درست ولی من خودم تا نخوام کاری رو انجام بدم کسی نمیتونه مجبورم کنه،من اون کارو انجام میدم بعدش میگم قسمت بود،درحالی که اینطور نیست واقعا

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
منم هم سن شما بودم این حس و حال و هواها رو داشتم..اما یکم که سنت بره بالاتر..سردو گرم روزگارو بچشی م ...

منم اینو دیدم که یهو همه چی که فکر میکردی رو رواله جوری از کنترلت خارج میشه که کاملا گیج میشی

خب چرا شما باید چوب اختلاف داشتن اونارو بخورین؟این ازنظر شما حکمته؟

خب پسره نکوبه تو سرم این موضوعو. پشتیبان نداشته باشم ممکنه اذیتم کنه. مادرم هم بداخلاقه.

لااقل خونه و ماشین داشته باشم یک جور پشتوانه حساب میشه. 

خب پسره نکوبه تو سرم این موضوعو. پشتیبان نداشته باشم ممکنه اذیتم کنه. مادرم هم بداخلاقه. لااقل خونه ...

میفهمم منظورتو‌. منظورم اینه که چه ربطی به حکمت خدا داره؟چرا‌باید ازدواج ادمایی مثل من و مثل شما جور نشه چون یکی دیگه یه مشکل داره؟ من دیگه خسته شدم. من که مادرمم از دلم خبرنداره و فکر میکنه سرخوشم و عین خیالمم نیست ولی هرشب باید با کلی فکر و گریه و دلتنگی بخوابم و شبهام تاصبح کابوس ببینم. حکمت خدارو درک نمیکنم. 😔😔

میفهمم منظورتو‌. منظورم اینه که چه ربطی به حکمت خدا داره؟چرا‌باید ازدواج ادمایی مثل من و مثل شما جور ...

نه اینکه جور نشه. دیر تر جور بشه. زمانش رو خدا میدونه. 

البته گرونی هم بی تاثیر نیست. خب مرد باید خرج زندگی بده.