2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خوبه نه اقا بالاسر داری نه مسولیت

پول از کجا اوردی چندسالته

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
امشب تنهام  حال خودم اصلا خوش نیس  بابد مراقب دخترمم باشم که تب نکنه  😔😔😔😔

عزیزم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی؟؟ برات صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4467400/خانوما-لطفا-راهنماییم-کنین-با-شوهرم-دعوا-کردم-خونه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خیلی خوبه خیلی من 6 ماه تنها زندگی کردم هیچ بدی نداره همش خوبیه

چندسالته چطور تنهازندگی میکنی مجردی 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اگر تامین مالی میشی و یا میتونی خودتو تامین کنی بهترین کاره.من مدت زیادی تنها بودم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
چندسالته چطور تنهازندگی میکنی مجردی 

متاهلم ولی وقتی ازدواج کردم ب مدت 6 ماه خودم تنهای تنها زندگی میکردم ب دلایلی اون موقع 19 سالم بود

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
ی سری مزایا داره، ی سری معایب مثلا کسی کارت نداره کی بری و بیای، از طرفی دیگه کسی نیس هی بگه بیا غذ ...

مگه الان ک متاهلیم کسی هی میاد بگه غذاتو بخور؟ 😂هیچ معایبی نداره 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂