2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید من کسی و ندارم

142 بازدید | 8 پست

سلام ب همه بچه اهاااا من ی مشکی دارم اینه خیلی بی اعتماد بنفسم حالا اینا بماند ولی مشکل اصلی من  اینه من عاشق مدل مو  دم اسبیمم ولی همش فک میکنم سرم کوچیک میشع بهم نمیاد اینم بگم قدم ۱۶۸ وززززننم ۶۰همه جوره قیافه خوبی دارم     پیشونی و چونه نرمال یعنی عیبی ندارم فقط ی بار تو دبیرستان فامیل خواستگارم مسخرم کرد اینم بگم چون من اون موقع حجاب بسته میکردم گفت کله ات ب تنه ات نمیاد از اون موقع اینجوری شدم شما بگین دور سرتون چند.واسه من ۵۶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینطور فکر میکنی؟اصلا مهم نیست که چه نظری راجع بهت دادن آیا اون آدما برات مهمن؟!اگر مهم باشن اشتباهه.چون آدمای اشتباهی رو وارد زندگیت میکنی.شاید لجش گرفته و بهت این حرفو زده.تو نباید انقدر تاثیر پذیر باشی.واقعا متاسفم برای آدمایی که بدون فکر حرفی میزنن چون ممکنه تا سالها اثرش باقی بمونه.خودتو دوست داشته باش و به این فکر کن که خیلیها دچار ایرداتی هستن و راضی ان چرا تو نباشی.خیلی مدلها هم ممکنه به من یا همونی که مسخره ات کرده نیاد آیا این عیبه؟؟؟

چرا اینطور فکر میکنی؟اصلا مهم نیست که چه نظری راجع بهت دادن آیا اون آدما برات مهمن؟!اگر مهم باشن اشت ...

ممنون عزیزم چ خوبه دوستای مثل شما دارم ۱۲سال پیش این حرف زده ششدددد شاید باور نکنید خیلیا ازم تعریف میکنن ولی هنوز جای اون حرف چرتش تو ذهننننم