2777
2789
عنوان

آهنگ گذاشتن برای بچه

1987 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر خانومای عزیزم ک بچه ۲ سال ب بالا دارن من دوتا بچه ۱پسر دارم ۲سال و ۳ماهشه دخترم ماه دیگه ۱سالش پسرم فقط گریه میکنه واس اهنگ میزارم براش اروم میشه اصلاا برنامه کودک نگاه نمیکنه دخترم هم همراهش فقط اهنگ رقص نگاه میکنه تروخدا راهنمایی کنید چکار کنم یعنی برنامه کودک میزارم بارش فقط گریه میکنه تا اهنگ بزارم

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

خب بزار ایراد نداره

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوبه که کلا آهنگ خیلی خوبه البته سعی کن آهنگای غنی وخوب انتخاب کنی آهنگ چون ریتمیکه خیلی رو هو ...

اهنگای خارجی لختی منظورمه همش دخترای لختی هس 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
ماهواره منظورمه

سعی کن اهنگ باگوشی یاچیزی بزاری. بعدم ازاین ترانه های کدوکانه براش بزارچون هموناهم آموزنده ان بعضی هاشون

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

بعدشم فقط میرقصه همراه اهنگ آرش تهی ساسی مانکن و خارجی

آهنگای بچگونه دوست ندارن؟

نه بخداا اصلااا فقط اهنگ بزرگا

بعدشم فقط میرقصه همراه اهنگ آرش تهی ساسی مانکن و خارجی

حالا هنوز سنی ندارن نمیفهمن زیاد لختی پختی بودنشونو ولی فکرکنم بعد یمدت از سرشون بیفته دختر منم قبلنا فقط آهنگ میدید البته نه از ماهواره...ونگاه برنامه کودک نمیکرد اما حالا۳سال نیمشه بهترشده نگاه میکنه

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

آرزودارم بخدا برنامه کودک نگاه کنن من خودم بعضی وقتا میزنم یه شبکه ک مثلاا سیندرلا یا اسباب بازی هارو نشون میده بعددوس دارم نگاه کنم یدفعه میزنه زیرگریه ک اهنگ بزارم

نه بخداا اصلااا فقط اهنگ بزرگا

خونه آشنایانی که میدونی بچشون مرتب برنامه کودک میبینه ببرشون وقتی اونارو ببینن کم کم روشون تاثیر میذاره چون بچه ها عادت دارن از برنامه هایی که میبینن تعریف میکنن برا هم ...دخترمنکه با رفت امد با دختر داییش به تلویزیون و کودک عادت کرد

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند