2777
2789
عزیزم منم مثل شما هماتوم بزرگ داشتم خونریزی شدید و ۱۷ هفته کیسه آب قل پایینی سوراخ شد و بچه هام رو ا ...

من بارداری اولمتو هفته ۱۸ کیسه اب پاره شد .بارداری بعدش تو هفته ۱۷ ابریزش داشتم همش میترسیدم نکنه بازم میخاد پاره بشه ک خداروشکر تست انجام دادم و کیسه اب نبود . 

سرکلاژ نشدم چون لازم ندید دکترم

اره با سنو شکمی ۳۳ بود . 

من چون سر همون بارداری اولم ک کیسه اب پاره شد لکه بینی و خونریزی هم از اول بارداري داشتم کلا استراحت مطلق بودم و اون چندماه رو خونه مامانم موندم ولی با اون همه مراقبت بازم سقط شد 

واسه دومی بازم لکه بینی تا هفته۱۶ داشتم ولی استراحت نسبی داشتم . فقط توالت فرنگی استفاده کردم و تا ماه ۳ رابطه نداشتم

واسه بارداري سومم هم هماتوم داشتم ولی لک بینی نداشتم 

و چون بچه کوچیک داشتم هیچ استراحتی نکردم مدام درحال بشین پاشو و کار کردن بودم . دسشویی فرنگیم استفاده‌ نکردم. خدا خواست و نگهش داشت . 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
من بارداری اولمتو هفته ۱۸ کیسه اب پاره شد .بارداری بعدش تو هفته ۱۷ ابریزش داشتم همش میترسیدم نکنه با ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم منم بارداری اولم دوقلو بود و هماتوم داشتم و از ۸ هفته خونریزی شدید شروع شد تا اینکه ۱۷ هفته فهمیدم کیسه آب سوراخ شده چون خونریزی داشتم تشخیص نمیدادم تا اینکه سونو گفت آب دورش کم شده و رفتم بیمارستان دارو گرفتم بعد ۱۲ ساعت بچه ها سقط شدن الان باردارم ۱۵ هفته ام خداروشکر لکه بینی چیزی هم نداشتم تا الان دوستام میگن تو باید سرکلاژ بشی ولی دوتا دکتر رفتم هردوتاشون میگن نیازی به سرکلاژ نداری سرویکسمم با سونوی واژینال ۳۱ و با سونوی شکمی ۳۵ بود 

الان موندم چیکار کنم واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بارداری اولمتو هفته ۱۸ کیسه اب پاره شد .بارداری بعدش تو هفته ۱۷ ابریزش داشتم همش میترسیدم نکنه با ...

شما اون دفعه که کیسه آب سوراخ شد بعد چن ساعت سقط کردین؟ 

دهانه رحمتونم باز شده بود؟

شما اون دفعه که کیسه آب سوراخ شد بعد چن ساعت سقط کردین؟  دهانه رحمتونم باز شده بود؟

من لک بینی عادی داشتم یهو خونریزی شدید شدم با لخته های بزرگ خون ببخشید عین جیگر گوسفند . بعد قطع شد و یه هفته بعدش یروز یهو یعالمه اب ازم ریخت اصلا فک نمیکردم کیسه اب باشه اخه ۱۸ هفته بودم . فرداش رفتم سنو گفت اب نداره و بستری شدم سه چهار روزی و هی سرم وصل میکردن شاید کیسه اب درست شه ک نشد و خود جنین اومده بود تو کانال زایمان و بعدش قرص داد سقط شد. 

ممنونم از توضیحاتت عزیزم منم بارداری اولم دوقلو بود و هماتوم داشتم و از ۸ هفته خونریزی شدید شروع شد ...

طول سرویکستون خوبه ک .

دیگه سنو واژینال انجام ندین تو بارداری خطرناکه. 

ممنونم عزیزم ازت که جواب دادی دعا کن منم بخوبی بگذرونم  منم دقیقا لخته های بزرگ داشتم

خواهش میکنم. 

انشالله بسلامتی زایمان کنی.