2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا 😕

دلم پره هر شب این موقع خونه مادر شوهرمم پیش نامزدم 

الان خونم نامزدم میگه درست نیست همش باهمیم😭😭😭😭

بابام یه جوریه دیروز عصر رفتم شب اومدم میگه عصر رفتی الان میای؟ 

بابا اصلا دست خودم نیست انگار تو خونه نه خواهر دارم نه برادرم خونست یه مامان دارم اونم کاره و همش غرغر حالا خونه باشم چه دردی دوا میکنم خدایا کمک کن دلم گرفته 

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
چرا؟؟؟ 😔😔😔

دلم پره هر شب این موقع خونه مادر شوهرمم پیش نامزدم 

الان خونم نامزدم میگه درست نیست همش باهمیم😭😭😭😭

بابام یه جوریه دیروز عصر رفتم شب اومدم میگه عصر رفتی الان میای؟ 

بابا اصلا دست خودم نیست انگار تو خونه نه خواهر دارم نه برادرم خونست یه مامان دارم اونم کاره و همش غرغر حالا خونه باشم چه دردی دوا میکنم خدایا کمک کن دلم گرفته 

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

[QUOTE=162878664]کارم چطوره؟🥰[/QUOTE

محشر

دلم پره هر شب این موقع خونه مادر شوهرمم پیش نامزدم  الان خونم نامزدم میگه درست نیست همش باهمیم ...

ای بابا. اشکال نداره گلم. نامزدی این چیزا رو داره. خیلی بده 😓😓 نامزدت چرا نمیاد پیشت؟ میگفتی اون بیاد امروزو

تویی دلیل زندگیم ❤نفس کشیدنم❤
ای بابا. اشکال نداره گلم. نامزدی این چیزا رو داره. خیلی بده 😓😓 نامزدت چرا نمیاد پیشت؟ میگفتی اون ب ...

میگه خونتون راحت نیستم 

دلم پره هر شب این موقع خونه مادر شوهرمم پیش نامزدم  الان خونم نامزدم میگه درست نیست همش باه ...

الهی😔

عزیزم سعی کن سرت رو گرم کنی کتاب بخون

موسیقی فیلم

ببین همیشه اندازه نگه دار که اندازه نکوست

میدونم سخته ولی وقتی پدرت حساسه بهانه نده دستش

عوضش یه راهی پیدا کن از موقعیت الانت لذت ببری. 

مطمئن باش یه روزی دلت واسه این روزا تنگ می‌شه.

نور خواهی مستعد نور شو.... 
الهی😔 عزیزم سعی کن سرت رو گرم کنی کتاب بخون موسیقی فیلم ببین همیشه اندازه نگه دار که اندازه نکوس ...

اره

ولی خیلی هم رو دوس داریم 😔