2777
2789
عنوان

سرد شدن

281 بازدید | 19 پست

سلام خانوما منو همسرم ی مدتیه از هم سرد شدیم من بیشتر سرد شدم و اصلا بهش محبت نمیکنم و رابطه جنسیمونم خیلی کم شده ماهی نهایت ۲بار.دلیلشم کار زیاد همسرمه که شبا زود خوابش می‌بره اگه راهکاری دارین بگین بتونم دوباره بهش محبت کنم نمیدونم چرا قلبم باز نمیشه بهش محبت کنم یه جوری شدم 😔😔😔

خدایا میدانم که میبینی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خودت بخوای میتونی پیامای عاشقانه بدی بهش منتظر جواب باشی اولش شاید بخوره تو ذ‌وقت ولی بعدا درست میشه سر ی ساعت مشخص بهش پیام بده خسته نباشید بگو یا بهش زنگ برن تو خونه ارایش کن لباس خوب بپوش عطر بزن براش میوه پوست بکن 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
باید خودت بخوای میتونی پیامای عاشقانه بدی بهش منتظر جواب باشی اولش شاید بخوره تو ذ‌وقت ولی بعدا درست ...

باور کن میخوام اما میگم ولش کن نمیدونم این چه حالتی دارم

منم چندسال یه بار بی دلیل اینطور میشم بعدم بی دلیل خوب میشم😁

ولی اگه میخوای مهرش دوباره به دلت بیوفته به کارای خوبش و روزای خوبتون فک کن یا مثلا آهنگ عاشقانه میتونی گوش کنی تا مهرش که برگشت همونطور که دوستمون گفت اگه وقتم ندارید از راه زنگ و پیامک شروع کنید 

از شکموهای سایت هستم  
باور کن میخوام اما میگم ولش کن نمیدونم این چه حالتی دارم

شما ولش نکن نجوری ک بری رواعصابشا اروم اروم انجام بده بذار خودشم بیاد سمتت 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
منم چندسال یه بار بی دلیل اینطور میشم بعدم بی دلیل خوب میشم😁 ولی اگه میخوای مهرش دوباره به دلت بیو ...

زنگ میزنم بهش  اما دوس ندارم برم پیشش یا چیزی بگم محبت اصلا بهش نمیکنم قبلا اینجوری نبودم.اولین باره همچین حسی بی دلیل دارم!

آره نمیدونم چرا من پاییزا بیشتر مَشَنگ میشم 😅 اصلا تو فصلای سرد حالم خیلی بهتره نمیدونم چرا من برع ...

🤣🤣🤣🤣کجا زندگی میکنع مگه شاید تو فصل پاییز زمستون هوای شهر شما خوب میشه 

اخه خوزستان اینجوریه پاییز زمستونش واقعا عالیه❤

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
زنگ میزنم بهش  اما دوس ندارم برم پیشش یا چیزی بگم محبت اصلا بهش نمیکنم قبلا اینجوری نبودم.اولین ...

به روزا و اتفاقات خوب فک کن درست میشه فک کنم طبیعی باشه چون منم با اینکه مشکل خاصی نداریم چندوقت یه بار اینطور میشم بعدم یهویی خوب میشم

از شکموهای سایت هستم