2777
2789

این غذا روهم خیلی دوست داره البته الان دیگه غذا سفره رو میخوره اون موقع براش درست میکردم نصف استکان برنج نصف لیوان لوبیاقرمز پخته شده کمی گوشت مرغ یا گوسفند اونم میزاشتم خوب خوب میپخت میشد مثل حلیم همیشه ۹ صبح واسش میزاشتم رو گاز واسه نهار آماده میشد 

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
عالیه 👌🏻👌🏻👌🏻 حتما درست میکنم 

استاتر جون واسه دخترت  نمیخواد پودر برنج باشه همون برنج محلی سالم یا نیم دونه خوبه صبحانه چی میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبحانه یه گوجه رنده کن سرخ کن یدونه تخمرغ بریز توش خیلی خوبه هم واسه وزن و اشتها و قد بانون بده بخوره

استاتر جون واسه دخترت  نمیخواد پودر برنج باشه همون برنج محلی سالم یا نیم دونه خوبه صبحانه چی می ...

والا صبونه تخم مرغ و سرلاک و اینا میدم ۴مغز با فرنی و سویق

والا صبونه تخم مرغ و سرلاک و اینا میدم ۴مغز با فرنی و سویق

خوب خوبه عزیزم ولی ایت سرلاک و فرنی رو دیگه نمیخواد بدی چون واسه چاقی خوب نیست عزیزم عادتش بده به غذاهای نونی 

خوب خوبه عزیزم ولی ایت سرلاک و فرنی رو دیگه نمیخواد بدی چون واسه چاقی خوب نیست عزیزم عادتش بده به غذ ...

نون اصلا نمیخوره اصلا ها 

میگم دنت هم‌میدم برا عصرونه ها 

اونم خوب نیست؟

چ‌خوب‌ اینو اصلا‌نمیدونستم  عالیه

خیلی خوبه پسرم دوست داره یا یه سیب زمینی بزار آبپز شه بعد تخمرغ بشکن توش تا سرخ شه بیش از چاق کننده است ومقوی

خوب خوبه عزیزم ولی ایت سرلاک و فرنی رو دیگه نمیخواد بدی چون واسه چاقی خوب نیست عزیزم عادتش بده به غذ ...

عزیزم میگم نمیشه برا تخم مرغش ی کوچولو رب بزنم بخوره؟

خیلی خوبه پسرم دوست داره یا یه سیب زمینی بزار آبپز شه بعد تخمرغ بشکن توش تا سرخ شه بیش از چاق کننده ...

اخه سیب زمینی ابپز چطوری توش تخم مرغ بزنم؟؟تخم مرغم ابپز کنم،؟مث پوره؟

نون اصلا نمیخوره اصلا ها  میگم دنت هم‌میدم برا عصرونه ها  اونم خوب نیست؟

دنت باز بهتره ولی بنظم من  بچه رو هر چقدر کمتر بااین چیزهای آمادهعادت بدی بهتره چون اونا که شیمیایی ان به جای دنت یه لیوان شیر باهر مغزی که تو خونه داری یدونه موز یا چند دونه خرما میکس کن خیلی خوبه مثه معجون اگر با لیوان نمیخوره شیر کمتر بریز تا سفت تر سه با قاشق بده بهش واسه چاقی صورت خوبه 

عزیزم میگم نمیشه برا تخم مرغش ی کوچولو رب بزنم بخوره؟

آره من واسه پسرم میریزم حتی تو اون ثن هم تو سوپش میرختم