2777
2789
عنوان

حالم داغونه

129 بازدید | 18 پست

متنفرم از پدر مادرم

متنفرمممم ازشون

هیچکسو ندارم

حتی شوهرمم دوسم نداره 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

چیکار کنم حالم موقتی خوب شه؟

مهمون داریم نمیخام بفهمن

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

حال خودتو خودت خوب کن

قدر پدرمادرتم بدون

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حال خودتو خودت خوب کن قدر پدرمادرتم بدون

چجوری 

چرا از پدر مادرت متنفری؟

خیلی دلیل داره

خیلیییییی 

چجوری 

با فکرکردن ب چیزای خوب

لبخند معجزه میکنه

یادت باشه یبار فرصت زندگی داری

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
چرا فکر میکنی شوهرت دوست نداره

چون عین خیالش نیس من مردم یا زنده

ده بار تا حالا راجبش تایپک زدی😐

چون هیچکسو ندارم ، جز اینجا جایی ندارم ک با چن نفر حرف بزنم 

توام نمیتونی دردی دوا کنی از آدم زخم زبون نزن 

با سابلیمینال آشنایی اگه داری ساب گوش بده عزیزم ساب گوش بده تا رابطه ات با همسرت و پدرومادرت خوب بشه ...

آره اتفاقا گوش میدادم یه مدت خیلی خوب بود 

از پیج مهرگان