2777
2789

من زندایی و دختر عمه م پیشش عمل کردن زنداییمو عالی درآورده دختر عمه م جالب نشده ولی درکل کارش خوبه بنظرم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زندایی و دختر عمه م پیشش عمل کردن زنداییمو عالی درآورده دختر عمه م جالب نشده ولی درکل کارش خوبه ب ...

عزیزم زندایی ت طبیعی عمل کرده یا مدل دیگه؟آخه میگن جلیلی طبیعی ها رو خوب درمیاره. راستی عزیزم میشه کمی بیشتر توضیح بدی مثلا بینیش چی بود استخانی یا گوشتی  ومدل بینیشون که عمل کردن طبیعی بوده؟

عزیزم زندایی ت طبیعی عمل کرده یا مدل دیگه؟آخه میگن جلیلی طبیعی ها رو خوب درمیاره. راستی عزیزم میشه ک ...

زنداییم طبیعی بود مدلش و اینکه قبلا هم استخوانی بود کلا عمل استخوانی بهتر درمیاد راحتتره

عزیزم زندایی ت طبیعی عمل کرده یا مدل دیگه؟آخه میگن جلیلی طبیعی ها رو خوب درمیاره. راستی عزیزم میشه ک ...

ببین روز عمل جلیلی رو قسم بده بگو توروخدا فقط خودتون عملم کنین دستیاراتون نکنن اگه خودش عمل کنه عالی درمیاد کلا اگه قبل عمل خوب باهاشون حرف بزنی خوب درمیاره برات فقط استرس نداشته باش چون دکتر خوبیه راستی آدرس پیجمو برات فرستادم فقط تو اینستا بیا دایرکت چون نمیشناسم رد نکنم

ببین روز عمل جلیلی رو قسم بده بگو توروخدا فقط خودتون عملم کنین دستیاراتون نکنن اگه خودش عمل کنه عالی ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی خدایا اینهمه پول میگیرن باید نازشونم بکشیم.باشه گلی مرسی 😘