2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 31 پست

چجوری میخوای زیاد پوشکش نکنی؟؟

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
آره همچین دخترم دخترم میکنه.

😍😍

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزادباشه شلواریاشورت زیراندازم میذارم.

اذیت میشی عزیزم هم خودت هم بچه سرما میخوره بعد از ۴ ماهگی این کار رو بکن

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
آزادباشه یا کهنه وشورت دوگره دختر داییموپوشک میکردن عفونت گرفته خوب نمیشه 

کهنه از پوشک بد تره بچه وقتی عفونت میگیره که دیر به دیر پوشکش رو عوض کنن یا نشورنش من بعد ۴ روزی یکبار میشستم پاشو

خونم کوچیکه.دلم نمیاد قربونت

بچه یه اولته؟

پوشک مولفیکس از دفعه اول نزار براش چون به پوشک های دیگه حساسیت نشون میده وخیلی گرونه مای بیبی از همه بهترهمولفیکس۲۰۰ تومنه

اذیت میشی عزیزم

مخصوصا اگه شیر خودتو بخوره هر ۲یا۳ساعت شل مدفوع میکنه و اذیت میشی عزیزجان

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
اونجاازدسترسم خارجه😢

ای بابا☹️

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

مادرش درست نمیشسته دخترش رو یا اینکه ب نوع پوشک حساسبت داشته پوشک نکنی بچه اذیت میشه چقد می خوای کهنه بخری؟؟ ی نوزاد تو یک ساعت می دونی 2تا3بار چیش میکنه