2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه چیزی نمیبینم الانم زوده برا بیبی چک زدم بزا بعد پریودت اگه نشدی بزن

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

چهاااار روز 🙄

چی بگم انقدر توی سایت گفتیم زبونمون مو دراورد 

عزیز الان اصلا معلوم نمیشه تا موعدت بگذره چرا انرژی منفی به خودت میدی ...البته اگه بچه میخوای

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

۴روز مونده؟؟؟؟!عجله نکن عزیزم بزار حداقل چندروز از موعدت بگذره بعدبزن الان خیلی زوده ک

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔

روزی دو سه بار میاد مینویسم زود زدی 😁😁😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
فردا موعدمه الان بزنم استرس کشت منو

ولی من هاله میبینم فردا بزن خبرم کن 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖