2777
2789
عنوان

خون لانه گزینی

132 بازدید | 24 پست

من ۵ روز مونده به موعدم زمان نزدیکی کمی خون دیدم. احساس زخم شدن و سوزش و خارش هم ندارم.

ممکنه از لانه گزینی باشه؟

ای پیشونی؟؟؟ منو کجا میشونییی!!!!!🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه لانه گزيني يه قطره سرسوزنه كه بعضيااصلا متوجه نميشن

با اجازه استارتر منم پنج روز قبل پری یه قطره سر سوزن وقتی خودمو پاک میکردم با دستمال دیدم ممکنه اونم مال لانه گزینی باشه من زیر شکمم وواژنمم تیر میکشید اون روز ولی الان نه بزاق دهانمم خیلی زیاد شده دوروز مونده ب پری بی بی چک نشون میده؟

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  
با اجازه استارتر منم پنج روز قبل پری یه قطره سر سوزن وقتی خودمو پاک میکردم با دستمال دیدم ممکنه اونم ...

دقیقا منم همینجورم از اولین روز تخمک گذاریم تا الان که ۱۱ روزه تخمدانام درد میکنه و تیر میکشن... بعید میدونم الان بیبی چک نشون بده. معمولا میذارن چند روز عقب بزنه. 

باردار از همان اول هم نشانه داره.  ببخشید ادرار بوی شیر می گیره. قبل از بی بی چک متوجه شد ...

چه جالب. ولی میدونم تو بدن هرکس متفاوته. آدم میمونه والااا

من سروقت خودم چند روز لکه بینی زیاد داشتم فکر میکردم پریود شدم تا ۴۰ روز ندونستم حامله ام

احتمالا اونم از لانه گزینی بوده. ولی برای من ۵ روز مونده تا پریودی

دقیقا منم همینجورم از اولین روز تخمک گذاریم تا الان که ۱۱ روزه تخمدانام درد میکنه و تیر میکشن... بعی ...

آره منم تو روز تخمک گذاریم تا سه روز بعدش تخمدانام درد میکرد من سونورفته بودم وفولی بیست میلی داشتم آمپول hcg زدم بعدش اقدام ایشالا که براهمه خیر باشه همه منتظرا مامان بشن

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر