2821
2789
عنوان

چسب بینی

164 بازدید | 6 پست

سلام بچه هامن خودم توخونه چسب بینیموعوض کردم امااون برشی ک برای چسب یوزیربینی میزنن رونزدم ینی همینجوری فقط چسبوب شکل یو زدم ودیگه اون تیکه ای ک بایدبرش بخوره رونزدم ب نظرتون اشتبازدم؟؟؟ازیه طرفی هم حس میکنم نوک بینیم ب خاطرچسب سومی ک روی تیغه بینی زدمنی فشارب نوک بینیم اورده سفت شده یه جوری شده توروخدابگین اشتباه زدم؟؟؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چنتا كليپ نگا كنين دستتون مياد چجورى بايد بزنين  اگه اشتباه بود خيس كنين ورش دارين دوباره بزني ...

ازدیشب تاحالاده باردراوردم دوباره زدم همون روشی ک منشی دکترگفت زدم امابازهمون جورمیشه کلیپم دیدم مث خودشون میزنم امابازفشارمیادب نوک بینیم نمیدونم چکارکنم دیگه😩😩😩

شنبه دکترم هست امروزتعطیله فرداهم ک جمعه س بخدادارم ازاسترس میمیرم😩

من یبار وقتی دکترم زد مامانم نگاه کرد یاد گرفت الان برام همونجوری میزنه

خب فشار بیاد به نوکش،واسه منم الان چسب دارمُ فشار مياد 😕

استرس نذاشته باش 

خودت نزن كه بده يكى ديگه بزنه

من یبار وقتی دکترم زد مامانم نگاه کرد یاد گرفت الان برام همونجوری میزنه خب فشار بیاد به نوکش،واسه م ...

مبترسم افتادگی پیداکنه بینیم کسی هم نیس ک براک بزنه فقط شوهرمه ک اونم میگه من دست نمیزنم میترسم یه چیزیش بشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز