2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده....

416 بازدید | 18 پست

حالم خیلی بده دیگ امیدی ب زندگی ندارم هیچکس و هیچی نمیتونه آرومم کنه 

هرچیزی که فکرشو بکنین تو زندگیم پیش آمده دیگ امیدی به زندگی ندارم چیکار کنم بسه دیگ چرا من نباید تو زندگیم مث بقیه خوش باشم چرا نباید روی خوشی ببینم چرا همیشه اونی ک درد کشیده من بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داستان زندگیمو تو پیجم بخون

مطمئنم بیشتر قدر زندگیتو میدونی

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
هیچ کسی زندگی بدون مشکل نداشته برخوردت با مشکلات باعث میشه پیر بشی یا بزرگ بشی  

دردام خیلی بیشتر از چیزیه که باید بکشم ینی واقعا آدم تا یه حدی سختی میکشه از یه حد به بعد تحمل نداره

دردام خیلی بیشتر از چیزیه که باید بکشم ینی واقعا آدم تا یه حدی سختی میکشه از یه حد به بعد تحمل نداره

منم تا دلت بخواد سختی کشیدم انقد زیاد که بارها حس کردم دارم نابود میشم بارها باخدا قهر کردم ناامید شدم اما از یه جایی به بعد دیدم این مشکلات تموم شدنی نیست خودم رو تغییر دادم خیلی از مشکلات رو خودم به وجود نیاورده بودم اما تاوان اشتباه بقیه رو میدادم تصمیم گرفتم یه آدم جدید بشم اول خودت رو پیدا کن تا میتونی گریه کن خودت رو سبک کن بعد مشکلاتت رو دسته بندی کن اونایی که میتونی حل کنی حل کن با منطق با سیاست اونایی که نمی تونی حل کنی رو بریز یه گوشه اونایی که آزارت میده رو درصورت امکان نادیده بگیر آروم باش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن