2777
2789

از سوتی ها و کارای خنده دارتون با شوهر یا از چیزای عجیب غریبی ک به ذهن تون میرسه بگید بخندیم دور هم باشیم  ما دیشب مهمون داشتیم بحث زن دوم وسط بود  بعد مهمون مون گفت من میخوام زن دوم بگیرم زنش گف نه نمیشه نمیزارم و اینا بعد یهویی شوهره گف چرا که نمیشه مثل اینه که تو یه شوهر دیگه بخوای واای مجلس ترکید من داشتم لیوانا رو میشستم تا شنیدم از خنده پخ  شدم لیوانم افتاد شکست وای خدا خیلی سوتیش بد بود بعدش ک فهمید چی گفته تو افق محو شد

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nafasبلا

@12kim  

@بانوسوسن  

@نیکی0  

@آبنبات_رنگی_رنگی  

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂
گل به خودی زده  خودش جواب خودشو داد خخخ

خیلی بود بود 😂😂

به کرونا وسط مهمونی سلام برسونین😶

خب مهمونای ما نفهمن گلم

الان باد معده ایها میان

خو عیب نداره با ماسک میخونیم   

@nafasبلا   ,  @12kim     @بانوسوسن     @نیکی0     ...

خاک بسرم دیراومدم باز😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@