2777
2789
عنوان

اگزمای نوزاد

479 بازدید | 14 پست

سلام پسرم۷۸روزشه اگزما داره تنش و سرش با دارو و شامپو سرش خوب شد ولی امروز بردمش حموم رو سینش داغون بود نی نی شمام اینطوری شدن ؟کی خوب میشن تو این کرونا میترسم باز ببرمش دکتر

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دوماه ونیم چقد سختش میکنی .اگزما رو باید ببری دکتر .کدوم شهری؟کرج من یه دکتر سراغ دارم خیلی رعای ...

عزیزم بردمش یبار قبلا خیلی کم بود الان سینش همش اگزماس

منم دخترم‌اگزما داره اکثرا پوستش خشک میشه بیشتر معلومخ کل بدنش قرمز میشه دکتر وازلین کامون داد بهم ه ...

برا پسر منم خوب میشه پماد و کرم میزنم ولی بازم پوست میشه پاهاش خیلی زبره 

کسی لطلاعاتی داره بهم بده ازش ممنونم

دختر من از ی ماهگی گرفت صورتش له شده بود دیگه از بس ای دکتر و او ن دکتر کردم دیگه خدا خیرش بده بردمش ی دکتر اطفال بهش دارو ساختنی داد با ی صابون س چهار روزه خوب شد ولی دارو رو گف تا 6ماه باید بزنم الان ی سالشه خداروشکر خوبه ک فعلا

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
دختر من از ی ماهگی گرفت صورتش له شده بود دیگه از بس ای دکتر و او ن دکتر کردم دیگه خدا خیرش بده بردمش ...

به منم یه قطرع داد و شامپپوی مخصوص پماد و کرم یک ماه میزنم سرش خوب شد ولی تنش بیشتر از قبل شد کدوم شهری عزیزم؟

پماد اوسرین بگیر بزن  بدنشم با لیف تترون بشور یا با لباسش بشورش لبنیات نخور لباساشو با مایع ...

ممنون عزیرم اینا و دکتر گفت رعاییت میکنم 

به منم یه قطرع داد و شامپپوی مخصوص پماد و کرم یک ماه میزنم سرش خوب شد ولی تنش بیشتر از قبل شد کدوم ش ...

شیراز

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
برا پسر منم خوب میشه پماد و کرم میزنم ولی بازم پوست میشه پاهاش خیلی زبره 

خوب دیگه باید مرتب چرب کنی ببین چیا میخوری اکزماش بیشتر میشه نخور اونارو یا کم کن ولی بزرگ تر بشه بهتر میشه الان دختر من خیلی بهتره هرچی داره بزرگ تر‌میشه