2821
2789

اگه محترم و با شخصیت باشن , گمون نکنم ایرادی داشته باشه ! کلاً لزومی نداره تفکیک جنسیتی باشه , شاید اینجا یاد بگیرن که چطور با خانمها رفتار کنن که موجب آزارشون نشن , 

تو خونه هاشون که یاد نگرفتن , تو مدرسه که آموزش ندادن , جامعه که فقط بهشون حس برتری کاذب داده , پس کی و کجا باید شناخت پیدا کنن و یاد بگیرن طرف مقابلشون  انسانی هست با حقوق برابر با خودش و با روحیات و عواطف متفاوت 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه محترم و با شخصیت باشن , گمون نکنم ایرادی داشته باشه ! کلاً لزومی نداره تفکیک جنسیتی باشه , شاید ...

مرده گنده ای که الان 30 سالش باشه دیگه تازه رفتار با خانمارو یاد نمیگره اینکه برای چی اومدن کاملآ مشخصه

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

بیا طرفدار حقوق مردان تشریف فرما شدن😂😂

خدمت شما اسی عزیز عرض بکنم که والا منو چه به مردا😂😂😂😂

اتفاقا من از اون فمنیستای سفت و سختی ام که تو هر تاپیکی که بحث فرزند دختر و پسر میشه من با قاطعیت میرم از دخترا حمایت میکنم😎😎

ولی خب بالاخره قرار نیست مردها رو قرنطینه کنیم عینهو کره شمالی آبم نذاریم بخورن 

بالاخره اینجا سایت اجتماعییه و مردا هم هستن 

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
خدمت شما اسی عزیز عرض بکنم که والا منو چه به مردا😂😂😂😂 اتفاقا من از اون فمنیستای سفت و سختی ام ک ...

عزیزم تو مردارو نمیشناسی از همون بچگی هر غلطی میکنن پدرو مادرشون به به چه چه میکنن ... خودشنو صاحب زنا مبدونن ولی بنظره من هیچ گوهی نیستن

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

2828
2791
2779
2792