2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با همین گوشی به شغلم میرسم و خداروصدهزاربار شکر درامد دارم🙏

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 

به نام خدا نی نی سایت😎

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

من صوتهای استاد شجاعی رو گوش میکنم.

عالییییییییه

حال و هوام رو خیلی عوض میکنه 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چه کاری؟

اینجا نمیشه توضیح داد چون اکثرا وویسه 

اگرمایلید ب ایدی من در تل پیام بدید کار هم در تله

توضیح بدم براتون

ZahraKordestani

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
من صوتهای استاد شجاعی رو گوش میکنم. عالییییییییه حال و هوام رو خیلی عوض میکنه 

بله منم از ایشون خیلی ارامش میگیرم

ینی شما شغلتون مجازی هست ینی با موبایل میشه کاراتونو انجام بدین؟؟

بله شغل مجازی دارم

البته بصورت حضوری هم میشه ولی من خانومم و بدلیل یکسری محدودیتها مخصوصا کرونا الان ازداخل منزل با گوشیم مجازی کارمیکنم خداروشکر درامد خوبی دارم

بله شغل مجازی دارم البته بصورت حضوری هم میشه ولی من خانومم و بدلیل یکسری محدودیتها مخصوصا کرونا الا ...

چقدر خوبه شرایط کاریتون 

اصلا بعضی از محیطای شغلی برای خانومها خیلی جالب نیستن واقعا👍

ایشالا همیشه موفق باشین

چقدر خوبه شرایط کاریتون  اصلا بعضی از محیطای شغلی برای خانومها خیلی جالب نیستن واقعا👍 ایشالا ...

سلامت باشید عزیزم

اگر شماهم نیازداشتید درخدمتم🙏

روزتون بخیر