2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه الان ۸ماهشه .کرونا جنین رو درگیر نمیکنه.چکاپ رفت بچه سالمه سالمه

ممنون که جواب دادی. ببخشید عزیزم. میدونی چه دم نوشایی خورد؟ هر دم نوشی ام نمیشه خورد تو این دوران متاسفانه

ممنون که جواب دادی. ببخشید عزیزم. میدونی چه دم نوشایی خورد؟ هر دم نوشی ام نمیشه خورد تو این دوران مت ...

فدات،❤️آویشن و چای زنجبیل و یچیزایی هم از عطاری گرفته بود نمی‌دونم دقیق 

گلم شما چندهفتته؟؟

من شوهرم گرفته خودمم تب دارم رو ۳۷ همش دارم پاشویه میکنم خودمو دکترم رفتم گفت هر ۶ساعت استامینفن ساده بخور نمیدونم چی هست😥😥من تازه ۵هفتمه خداکنه رو جنین تاثیر بد نذاره😢دکتر ک گفت چیزی نمیشه 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
گلم شما چندهفتته؟؟ من شوهرم گرفته خودمم تب دارم رو ۳۷ همش دارم پاشویه میکنم خودمو دکترم رفتم گفت هر ...

عزیزم من شیش هفته ام. بعد از مدتها تلاش برا بارداری حالا باید اینطوری بشه. من جرئت ندارم برم دکتر. شما تست دادی مثبت بود؟ فقط استامینوفن داده؟ 

دیگه چه علائمی داری؟

ققط استامینفن ک دکتر زنانم گفت تا حدامکان اونم نخور .فقط سردرد دارم تبم خداروشکر اومده پایین .از شدت سردرد و بیحالی افتادم.دکترم میگه تا میتونی اب بخور اب میوه تازه سوپ مرغ و میوه جات توام بخور انشالله ک نی نی سالمه😍😘😘😗😗ویارات شروع شده؟؟ 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
ققط استامینفن ک دکتر زنانم گفت تا حدامکان اونم نخور .فقط سردرد دارم تبم خداروشکر اومده پایین .از شدت ...

والا من از بدن درد دارم میمیرم. استامینوفن نخورم میمیرم. نه هیچ ویاری ندارم. کاش قلبِ نی‌نیامونم بزنه. توکل بر خدا. شما حالت تهوع و ویار داری؟ نگفتی تست کرونات مثبت شده؟

والا من از بدن درد دارم میمیرم. استامینوفن نخورم میمیرم. نه هیچ ویاری ندارم. کاش قلبِ نی‌نیامونم بزن ...

خب خداروشکر ک ویار نداری منم ندارم...نه تست ندادم ولی شوهرم بویاییشو از دست داده و مطمعنم ماهم کروناییم

خب خداروشکر ک ویار نداری منم ندارم...نه تست ندادم ولی شوهرم بویاییشو از دست داده و مطمعنم ماهم کرونا ...

سلام عزیزم خوبی؟ شما که کرونا گرفته بودید حال نینی خوبه؟

و خدایی که به شدت کافیست❤️🙏