2777
2789
عنوان

بهبودی کرونا

124 بازدید | 5 پست

سلام . بچه ها اینجا کسی هست بعد اینکه کروناش خوب شده گاهی اوقات خیلی کم قفسه سینش درد بگیره یا بد نفس بکشه مخصوصا وقتی در طول روز از ماسک زیاد استفاده کرده باشه

بعله من دوبار گرفتم یکبار فروردین ماه یکبارم اوایل مهر

بعد اینک اولین بار مبتلا شدم تنگی نفس داشتم ودارم بخصوص وقتی از پله بالا میرم زمانیک ماسک میزنم 

و اینک صحبت کردن بخصوص با تلفن تک سرفه هایی دارم بعد ی عوارض دیگیم دارم ک الان ۶ ماه اصلا خوب نمیشه همه بوهای اطرافم بوی غذا بوی ادکلن بوی گل همه چی بوی بد میده عین بوی لجن 

بعله من دوبار گرفتم یکبار فروردین ماه یکبارم اوایل مهر بعد اینک اولین بار مبتلا شدم تنگی نفس داشتم ...

بار دومتون چه جوری بود.؟بدتر از سری اول ؟یا بهتر

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار دومتون چه جوری بود.؟بدتر از سری اول ؟یا بهتر

بار دوم برای من بهتر بودچن روز بیشتر اذیت نشدم البته بگم بار دوم سرایتش بیشتر بود دفعه اول حالم خیلی بد بود هیچ بیماریه زمینه ای ندارم اونقدرم رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا میگیرم 

برای من بهتر بود دفعه اول حالم خیلی بد بود هیچ بیماریه زمینه ای ندارم اونقدرم رعایت میکنم ولی نمیدون ...

منم تازه خوب شدم.همش استرس سری دومو دارم.بار اول خیلی سبک گرفتم

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
منم تازه خوب شدم.همش استرس سری دومو دارم.بار اول خیلی سبک گرفتم

برای منو پدر و مادرم دفعه اول خیلی سخت بود بدترین عوارضی ک فقد تو بدن من نشون داده احساس بوی بد 

دفعه دوم باز همگی گرفتیم ولی راحت تر بود ولی اینو بگم دفعه اول نامزدم هر روز خونمون بود میگفت منم باید بگیرم چون تو گرفتی ولی نگرفت 😂

ولی بار دوم فقد در حد پن دیقه اومد خونمون چن روز بعدش اونم گرفت دومین بار قدرت سرایتش بیشتر بود