دوستان من به شوهرم هرچی میگم گوش نمیکنه ولی همون حرف منو رفیقش بهش میگه تاییدش میکنه و قبول میکنه بنظرتون بهش بگم خداروشکر که دوستت هست وگرنه من باید همه ارزوهام سراب میشد؟
ببین عزیزم همه آدما تو زندگیش یه ضعف اخلاقی دارن همسر من هم همین بود کلا به حرف خواهرش بود دعوا کردیم کتک کاری کردیم اصلا درست نشد مشاورم نمی اومد تا منم یاد گرفتم هر چی مشد میگفتم نظر خواهرت اینه( حالا خواهره خبر نداشت) کم کم ب حرف خودم شد .. همین کارو کن
همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
ببین عزیزم همه آدما تو زندگیش یه ضعف اخلاقی دارن همسر من هم همین بود کلا به حرف خواهرش بود دعوا کردی ...
عزیزمدقیقا شوهرمنم همینطوریه به حرف همه هست به بهجزمن مادرش برادراش دوستاش ولی من همون حرفومیزنم میگهچرتوپرت نگو وااای حتی میگم همازاین حرفاش کلافهمیشم نمیدونمباید چیکارکنم الان یکاری کرده با دوستش میخاد بره منباید باشم منو نبرده با رفیق میخاد بره میگهتورو هم بعدا میبرم
عزیزمدقیقا شوهرمنم همینطوریه به حرف همه هست به بهجزمن مادرش برادراش دوستاش ولی من همون حرف ...
همه تینا رو من کشیدم تو روز هروسی کت و شلوارشو خواهرش انتخاب کرد طلای عروسی رو منو نبرد دو تایی رفتن😐اما عزیزم سیاست ب خرج بده منم دیدم این درست نمیشه الان مثل خودش میکنم میگم خواهرت گفت چقدر خوبه میره میگیره🤣🤣تو هم ب نفع خودت استفاده کن
همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
خیلی دوست دارم سیاست یاد بگیرم وای اخرشم نفهمیدم این سیاست چطوریه و میتونم حرفمو حرف کنم
الان بهت گفتم.. حرف و میل خودتو ب اسم دوستش ببر جلو .. مثلا تو میگی زمین بخر اون میگه ماشین.. بگو اون روز خواهرت گفت پول و پیشرفت تو ملک هست.. نگو نظر من اینه زمین بخریم بگو خواهرت گفت یا دوستت گفت یا زن داداشت گفت