2777
2789
عنوان

رفیق شوهرم

182 بازدید | 15 پست

دوستان من به شوهرم هرچی میگم گوش نمیکنه ولی همون حرف منو رفیقش بهش  میگه تاییدش میکنه و قبول  میکنه بنظرتون بهش بگم خداروشکر که دوستت هست وگرنه من باید همه ارزوهام سراب میشد؟

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگو

از این قضیه ب نفع خودت استفاده کن

اگه رابطت با حانومش خوبه ، بگو ب شوهرم بگید فلان چیز خوبه بخره مثلا

کمی سیاست داشته باش و این نقطه ضعف زندگی تبدیل ب فرصت کن، ی چیزم شد و من ک نگفتم دوستت گفت😁یعنی هر چی تو میگی بشه اما تو ضررش شریک نشو

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
نه نگو از این قضیه ب نفع خودت استفاده کن اگه رابطت با حانومش خوبه ، بگو ب شوهرم بگید فلان چیز خوبه ...

اخه اینطوری خیلی اذیت میشم همش فکر میکنم  براش معتی ندارم

اخه اینطوری خیلی اذیت میشم همش فکر میکنم  براش معتی ندارم

ببین عزیزم همه آدما تو زندگیش یه ضعف اخلاقی دارن همسر من هم همین بود کلا به حرف خواهرش بود دعوا کردیم کتک کاری کردیم اصلا درست نشد مشاورم نمی اومد تا منم یاد گرفتم هر چی مشد میگفتم نظر خواهرت اینه( حالا خواهره خبر نداشت) کم کم ب حرف خودم شد .. همین کارو کن

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
ببین عزیزم همه آدما تو زندگیش یه ضعف اخلاقی دارن همسر من هم همین بود کلا به حرف خواهرش بود دعوا کردی ...

عزیزم‌دقیقا شوهرمنم همینطوریه به حرف همه هست  به‌ به‌جز‌من مادرش برادراش دوستاش ولی من همون حرفو‌میزنم میگه‌چرت‌و‌پرت نگو وااای حتی میگم هم‌ازاین حرفاش کلافه‌میشم نمیدونم‌باید چیکارکنم الان یکاری کرده با دوستش میخاد بره من‌باید باشم منو نبرده با رفیق میخاد بره میگه‌تورو هم بعدا میبرم 

عزیزم‌دقیقا شوهرمنم همینطوریه به حرف همه هست  به‌ به‌جز‌من مادرش برادراش دوستاش ولی من همون حرف ...

همه تینا رو من کشیدم تو روز هروسی کت و شلوارشو خواهرش انتخاب کرد طلای عروسی رو منو نبرد دو تایی رفتن😐اما عزیزم سیاست ب خرج بده منم دیدم این درست نمیشه الان مثل خودش میکنم میگم خواهرت گفت چقدر خوبه میره میگیره🤣🤣تو هم ب نفع خودت استفاده کن

همه تینا رو من کشیدم تو روز هروسی کت و شلوارشو خواهرش انتخاب کرد طلای عروسی رو منو نبرد دو تایی رفتن ...

الان برای  عکاسی عروسمیون با رفیق میخاد بره اخه نمیدونم رفیقش عروسه یامن 

الان برای  عکاسی عروسمیون با رفیق میخاد بره اخه نمیدونم رفیقش عروسه یامن

بزار بره .. حرص نخور خودتو پیر نکن .. فقط با سیاست برو جلو .. 

بزار بره .. حرص نخور خودتو پیر نکن .. فقط با سیاست برو جلو .. 

خیلی دوست دارم سیاست یاد بگیرم وای اخرشم نفهمیدم این سیاست چطوریه و میتونم حرفمو حرف کنم 

خیلی دوست دارم سیاست یاد بگیرم وای اخرشم نفهمیدم این سیاست چطوریه و میتونم حرفمو حرف کنم 

الان بهت گفتم.. حرف و میل خودتو ب اسم دوستش ببر جلو .. مثلا تو میگی زمین بخر اون میگه ماشین.. بگو اون روز خواهرت گفت پول و پیشرفت تو ملک هست.. نگو نظر من اینه زمین بخریم بگو خواهرت گفت یا دوستت گفت یا زن داداشت گفت