2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا مخشون مشکل داره 😐ادم عاقل عکس خودشو نمیذاره اکانت باز. حالا اکانت شخصی و فامیل بازم بهتره

مسئله اینه که الان این چیزا عادی سازی شده😐

مثل قبل کسی با عکس کسیو تهدید بعید بدونم بکنه😐

مسئله اینه که الان این چیزا عادی سازی شده😐 مثل قبل کسی با عکس کسیو تهدید بعید بدونم بکنه😐

عزیزم منم دختر قدیم نیستم ک میگید عادی شده منم متولد77 ام ولی واقعن اشتباه محضه عکس فرستادن حالا شما تصمیمتو گرفتی میخای بفرستی دیگ چرا تاپیک میزنی🤪🙈

عزیزم منم دختر قدیم نیستم ک میگید عادی شده منم متولد77 ام ولی واقعن اشتباه محضه عکس فرستادن حالا شما ...

نمیدونم شایدم حق با شماس

نه این مسئله واسه خودم نیست اتفاقا واسه یه مسئلس که خیلی سرش همه جا بحث هست خواستم ببینم نظر بقیه در این مورد چیه

مرسی ازتون

نمیدونم شایدم حق با شماس نه این مسئله واسه خودم نیست اتفاقا واسه یه مسئلس که خیلی سرش همه جا بحث هس ...

🙂تو فکر اینو کن ادم عکسش پخش بشه بعد دوست پدرت یا برادرت بیاد عکستو نشون بده بوه این خواهرته یااین دخترشماس درسته؟ واقعن پدر یا برادرتون ناراحت نمیشن. اگ نمیشن بزارید

اینا ک اینستا میزارنم ابرشون میره؟

نه ولی ممکنه کسی عکسو برداره سرشو بزاره0رو یه عکس لخت فتوشاپ کنه ابرو طرفو ببره 

ی دختری همینجاگفت عکسموگذاشته بودم پروفایل تلگرامم،بعد ی پسری اومدپیوی تهدیدم کردگفت اگ بهم پول ندی چهرتو میذارم تو عکسالخت پخشش میکنم .دختره هم بهش گفت خاله ام ازهمه شهرا دختر دارم وفلان....پسره هم دید این خودش هفت خطه رفت  

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱