2777
2789
عنوان

آشنایی مجازی

103 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

کسی هست با هممسرش مجازی آشنا شده باشه 

من با یه نفر مجازی آشنا شدم نزدیک دوساله که میشناسمش و فالورمم از ب

دو شهر متفاوتیم اما اونو تو شهر ما زیاد دوست و آشنا دارن و یکی از دوستاشم که از شهر ما هس رو میشناسم 

تا این که درخواست داده واسه آشنایی بیشتر 

مسخرش کرده به شوخی و گفتم نه 

بچه ها اگه کسی هست که مجازی آشنا شده و ازدواج کردن میشه از روابطتون توضیح بدین 

ما هیچ رابطه احساسی اصلا با هم ندارین 

اگه اجازه آشنایی بیشتر به خودمون دادم 

چطوری باهاش رفتار کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم و زن داداشم مجازی باهم اشنا شدن از دو شهر مختلف هم هستن 

خیلیییییی هم خوشبختن و عاشق همن 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
به خانواده ها هم گفتن اینطوری آشنا شدن ؟ 

نه چون خانوده ها اینجور اشنایی ها رو قبول ندارن 

به خانواده ها گفتن تو دانشگاه با هم اشنا شدیم درصورتیکه تو چت باران باهم اشنا شده بودن

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕