2777
2789
عنوان

ملاکاتون واسه ازدواج چیه

450 بازدید | 51 پست

من خودم متاهلم ولی خب ملاکام اینا بود

قد بلند و هیکلی باشه

خانوادش هرچی کمتر باشه بهتر ترجیها پرورشگاهی:/

خسیس نباشه 

اهل محبت کردن باشه

از لحاظ جنسی مشکلی نداشته باشه 

خداروشکر شوهرم  همه رو داره فقط خانوادش یه پدر مادر جدا از هم داره ولی باز از لحاظ خواهر شوهرو جاری راحتم چون تک فرزنده

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همه اینایی که گفتی شوهرم داره جز اخری😍

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

ازم بزرگتر باشه 

پرستیز خوبی داشته باشه

اهل کوهنوردی و پیاده رو ی باش

اخلاقشم در حد ادمیزاد باشه 

دراندش هم در حد خودمون باشه همین

When l walk, I walk whit god.He is always whit me, He never leaves me and He will shine the light on me✨

ظاهرشو ک داشتم میدیدم

تحصیلات 

اخلاقش تقریبا شبیه خودم باشه ک باهم بسازیم

خانواده خوب 

درآمد 

سرمایه 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
منو گفتی که😃 فقط پدر و مادر باهمن

خخخ

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
منم همه اینایی که گفتی شوهرم داره جز اخری😍

یعنی مشکل داره؟

راستگو باشه

خانواده حسابی داشته باشه

دستش به دهنش برسه

دوستم داشته باشه

سیگاری نباشه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...