2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و..

262 بازدید | 28 پست

خیلی از من توقع داره 

سعی میکنم توقعاتش رو برطرف نکنم ولی نمیتونم شدم نوکر حلقه ب گوشش

بخاطر جریان کرونا سعی کردم کمتر برم چون ۸ماه باردارم و ..

ولی خیلی اذیتم کردن و طعنه و تیکه و...

پریروز مجبور شدم ی سر برم اونجا خلاصه تا شب نگهم داشتن

بعد مادرشوهرم یسره نشست گفت فلانی زرنگه با زرنگی پای خواهرومادرشوهرشو از خونش بریده پسرش دوست داره مادرایناش برن خونش ولی زنه با ی ترفندی و زرنگی نمیزاره پسره فکر میکنه این پیغمبره و... من میدونم و میفهمم کی چجوریه ولی ب روش نمیارم و...

اینجا من گفتم اشتباه میکنی بگو به طرفی ک اذیتت کرده هرچی تودلته بهش بگو گفت میشه اختلاف 

گفتم اون اختلاف بهتراز اینه ک ادم اذیت شه

خلاصه سربسته و کی چکار کرده حرف ب من میزد

چوری ک باتو نیستمااا فقط خودم متوجه میشدم بامنه

الان میدونم چی اذیتم میکنه اون همه محبت من ب اینا الانم این مدت شوهرم رفته از دم در دیدتشون من هرروز زنگ زدم احوال پرسیدم کاری داشتن شوهرم کامل انجام داده

خب چ مرگتونه؟!

چی ازم میخوان!!؟

جاریم هیچی براشون نمیکنه فقط ازش تعریف میکنن

بعدچند سری منم کردن فضول جاریم 

برادرشوهرم و جاریم خیلی زرنگن و مادرشوهرم خیلی دوسشون داره

دلم میخواد زنگ بزنم بهش بهش بگم اگه بامن مشکلی داری مستقیم بهم بگو

شما بودید چکار میکردید؟؟

بیشترشم زیر سر خواهرشوهرمه

نمیتونه بشینه خونه بعد هی میره خونه پدرش میترسه پدرش چیزیش بشه بیوفته گردنش

داره اینجوری زیر زیر حرف میزنه

خسته م کردن

هرکاری میکنم خواهرشوهرم بهانه میگیره و مادرشوهرم نوکرشه 

ولی به همین خواهرشوهرم اجازه نمیده پشت سر جاریم حرف بزنه 

ولی برای ما سردسته اس شوهرم چندبار باهاش حرف زده ک اینجوری نکن فایده نکرده

ولی من مستقیم روبرو نشدم الان۱۰ساله عروسشونم خیر سرم

از دکتر و مریضی مهمونی و.....همیشه کمکشون بودم روم باز بوده وقتی مهمونم بودن و...

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم محبت کن نه طوری که وظیفه شه و خوبیهات براشون عادی شه....کارخودتو بکن هرچی خودتو واسه خانواده شوهرفداکنی چشم و رو ندارن....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
لطف مکرر میشه وظیفه عزیزم

خب شما بودی 

زنگ میزدی بهش بگی

اگه مشکلی داری و کاری کروم لطفا روبرو بهم بگو؟!

تا کم تیکه بندازه و منم بتونم مستقیم از خودم دفاع کنم؟

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
خب شما بودی  زنگ میزدی بهش بگی اگه مشکلی داری و کاری کروم لطفا روبرو بهم بگو؟! تا کم تیکه بن ...

بذار بگه بابا

بذار اینقدر حرص بخوره تا حالش جا بیاد

فقط بی اهمیت باش همین

تیکر تولدمه♥️
عزیزم تومنی یا من توام

چکار کنیم بنظرت؟

دو روزه خواب ندارم

البته ۱۰ ساله خواب ندارم

شوهرمو دوست دارم ولی از اینا خسته ام

روز ب روز بدتر میشم خورد تر میشم و.

فقط جلوت حرف زدن که فک کردی واقعا بخودت تیکه میندازن درست حرفتو بزن دفعه بعدز میفهمن رلانسبت خر نیسی میفهمی دارن ززر زیر در قالب بقیه این حرفا رو به شما می زنن

خدایا نگاهت رو از ما نگیر
تجربه شده هر چی بیشتر برا خودمون احترام قائل باشیم بقیم همین رفتار و پیدا میکنن

خب یعنی چکار کنم؟

بنظرت زنگ برنم برا یبارم شده مستقیم بهش بگم مشکلی داری ب خودم بگو

عزیزم محبت کن نه طوری که وظیفه شه و خوبیهات براشون عادی شه....کارخودتو بکن هرچی خودتو واسه خانواده ش ...

دبنظرت باهاش روبرو شم بگم اگه بامن مشکلی داری صاف بگو

خب یعنی چکار کنم؟ بنظرت زنگ برنم برا یبارم شده مستقیم بهش بگم مشکلی داری ب خودم بگو

نه هر وقت حضوری بهت گفتن اینجوری که ضایع س زنگ بزنی بی مقدمه بگی میگن دنبال شره شما آدم بده میشی

خدایا نگاهت رو از ما نگیر
چکار کنیم بنظرت؟ دو روزه خواب ندارم البته ۱۰ ساله خواب ندارم شوهرمو دوست دارم ولی از اینا خسته ام ...

من ک چیزی بشنوم همون جا در جا جواب میدم... نمیزارم تو دلم باشه

خیلی ها لایق محبت هاتون نیستن... مراقب باشید.. 
دبنظرت باهاش روبرو شم بگم اگه بامن مشکلی داری صاف بگو

نه بی توجه باش...اگه بفهمه با گوشه کنایه بهت فهمونده منظورش تویی بیشتر خوشحال میشه اما اگه توجه نکنی و کار خودتو کنی اون حرص میخوره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...